Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Листопад » 26

Інтелектуальне шоу з англійської мови «Змагання з ораторського мистецтва» (Public Speaking Competition)

    Вже четвертий рік поспіль в нашому НВК проходить інтелектуальне шоу з англійської мови «Змагання з ораторського мистецтва» (Public Speaking Competition). І цей рік не став винятком. А організували та провели його в рамках семінару керівників навчальних закладів міста вчителі англійської мови Маслюкова В.В., учитель вищої кваліфікаційної категорії та Олефірова С.А., учитель вищої кваліфікаційної категорії, учитель-методист.
    Неймовірно, надзвичайно та захоплююче! Якби мене запитали: « Як ви можете охарактеризувати конкурс Public Speaking Competition трьома словами?» Я охарактеризувала б його саме такими епітетами. Неймовірна атмосфера, ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: Teacher | Дата: 26.11.2014 | Коментарі (0)

День  подяки

    Про День подяки говорили одинадцятикласники НВК «Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей» на уроці англійської мови. Учні дізналися, що День Подяки відзначають у четвертий четвер листопада, в різні дати кожного року. Це американське свято, коли вся родина збирається разом у будинку старших членів родини для його відзначення. Всі гості дякують один одному за добрі справи, які вони зробили в житті цього року. На чудовому малюнку сонця та його променях люди пишуть щирі слова Подяки. Кому і за що вони дякують в цей день. Потім всі сідають за святковий стіл, на якому традиційна тушкована індичка, пироги з гарбузом та журавлиною, дари саду. А ще американські діти в цей день можуть подивитись Парад Подяки з гігантськими шар ... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: Teacher | Дата: 26.11.2014 | Коментарі (0)