Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Листопад » 26 » Інтелектуальне шоу з англійської мови «Змагання з ораторського мистецтва» (Public Speaking Competition)
21:39
Інтелектуальне шоу з англійської мови «Змагання з ораторського мистецтва» (Public Speaking Competition)

Інтелектуальне шоу з англійської мови «Змагання з ораторського мистецтва» (Public Speaking Competition)

    Вже четвертий рік поспіль в нашому НВК проходить інтелектуальне шоу з англійської мови «Змагання з ораторського мистецтва» (Public Speaking Competition). І цей рік не став винятком. А організували та провели його в рамках семінару керівників навчальних закладів міста вчителі англійської мови Маслюкова В.В., учитель вищої кваліфікаційної категорії та Олефірова С.А., учитель вищої кваліфікаційної категорії, учитель-методист.
    Неймовірно, надзвичайно та захоплююче! Якби мене запитали: « Як ви можете охарактеризувати конкурс Public Speaking Competition трьома словами?» Я охарактеризувала б його саме такими епітетами. Неймовірна атмосфера, яка була створена організаторами та учасниками конкурсу, незабутні враження від мандрів країнами світу та можливість відчути колорит національностей та неповторність етнічних свят,фестивалів тощо.
    Цього року демонстрували своє красномовство не лише старшокласники, але й учні початкової школи. Щоб відчути дух свята, темою якого було «Вікно у світ: звичаї та традиції", малюки одягнули костюми добре всім відомих персонажів, зокрема Дарія Пояркова перевтілилася в чарівну відьмочку зі свята Хеллоуїн (Halloween), а Назар Кулик нагадав всім, що незабаром католицьке Різдво в образі маленького Санта Клауса.


    Учениці старших класів Пересадченко Марина, Коноваленко Марія (вчитель англійської мови Олефірова С.А.) та Моторна Дарія (вчитель Маслюкова В.В.) розповіли про атмосферу своїх улюблених свят та про традиції інших країн.
    До уваги дітей були запропоновані відеофрагменти про звичаї та традиції Великої Британії, яскраві фестивалі та незвичайні свята різних країн світу. Також учні змогли взяти участь у вікторині FunQuiz та продемонструвати свої знання з теми заходу. Свої творчі здібності та креативне мислення гості показали під час роботи з залом. Вони повинні були пригадати слова-асоціації англійською мовою, пов'язані зі святами та фестивалями.

    Ось такою насиченою була програма нашого заходу.
    І наостанок хотілося б сказати, що неможливо любити свою культуру без почуття поваги до культур інших країн. І саме завдяки таким заходам учні відкривають для себе перлини цієї культури. А ми, вчителі англійської мови, намагаємося їм в цьому допомагати.

 

Керівник МО   вчителів англійської мови НВК  Олефірова С.

 

Переглядів: 403 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: