Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Листопад » 04

Посвята в ліцеїсти 2014

    Ліцей – це романтика нових обріїв, невгамовний галас дітей і радість зустрічей у вузьких коридорах. Це колиска талантів учнів, які розквітають на благо нашої країни. Кожного ранку з радістю поспішають до ліцею щасливі учні, на їх обличчях сяють посмішки. Цього року у дружну сім’ю ліцеїстів вступило 18 кращих школярів.
    У НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей» стало  давньою традицією проводити свято посвяти учнів в ліцеїсти.  Ось і цього разу 31 листопада 2014 року відбулась ця визначна подія в житті десятикласників.
Відкрила свято, на яке завітали  начальник відділу освіти Попова Н.О.,її  заступник Черкас Н.Л, директор НВК  Сопільняк  Ю.М. ... Читати далі »

Переглядів: 537 | Додав: Teacher | Дата: 04.11.2014 | Коментарі (0)

Семінар керівників закладів освіти

Нещодавно на базі НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей» проводився міський семінар керівників загальноосвітніх закладів і позашкільних навчальних закладів та працівників відділу освіти з проблеми «Організація науково-дослідницької роботи в навчальному закладі. Патріотичне виховання та національна свідомість школярів». Мета семінару: ознайомити учасників семінару з досвідом науково-дослідницької роботи у навчально-виховному комплексі «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей» , збагатити знання з організації патріотичного виховання та національної свідомості учнів закладу.

Привітала й ознайомила з ... Читати далі »

Переглядів: 602 | Додав: Teacher | Дата: 04.11.2014 | Коментарі (0)