Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Листопад » 4 » Посвята в ліцеїсти 2014
22:18
Посвята в ліцеїсти 2014

Посвята в ліцеїсти 2014

    Ліцей – це романтика нових обріїв, невгамовний галас дітей і радість зустрічей у вузьких коридорах. Це колиска талантів учнів, які розквітають на благо нашої країни. Кожного ранку з радістю поспішають до ліцею щасливі учні, на їх обличчях сяють посмішки. Цього року у дружну сім’ю ліцеїстів вступило 18 кращих школярів.
    У НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей» стало  давньою традицією проводити свято посвяти учнів в ліцеїсти.  Ось і цього разу 31 листопада 2014 року відбулась ця визначна подія в житті десятикласників.
Відкрила свято, на яке завітали  начальник відділу освіти Попова Н.О.,її  заступник Черкас Н.Л, директор НВК  Сопільняк  Ю.М., заступник  директора с НМНР Орищенко В.П., заступник з ВР Маслюкова В.А.,  вчителі, батьки, учні інших шкіл міста,  чарівна і талановита ведуча Фрайнд О.В.
    Вступивши до ліцею, учні 10-А класу, стануть  продовжувачами і примножувачами традицій НВК та  будуть в подальшому приносити йому славу. Вітальне слово директора  НВК Сопільняка  Ю.М., його побажання гідно мандрувати країною  знань і збирати всі найбільш цінні дари додали снаги ліцеїстам аби їм легше було на тернистому шляху до перемоги.  Відтепер вони  повинні йти не тільки вперед, а й стрімко і швидко - вгору! Тільки так, інакше й бути не може! Зі словами привітань виступила начальник відділу освіти Попова Н.О., яка побажала учням своїми знаннями поповнювати скарбничку перемог ліцею, сумлінно вчитися, шанувати батьків і вчителів, прославляти нашу Україну.
    У своєму виступі Орищенко В.П. зупинилась на досягненнях ліцеїстів. За минулий навчальний рік учні НВК здобули на Українських предметних олімпіадах 59% серед перемог учнів міста та 69% обласних перемог, учні НВК є учасниками та  переможцями фінального етапу обласних олімпіад.  Зростає кількість переможців як  в обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт, так і у фінальному етапі.


    Учні ліцею (10-А клас, суспільно-гуманітарного напрямку) та їх класний керівник Волкодав В.А. підготували цікаву презентацію та виступ. Ми переконались, що учні дійсно гідно понесуть звання ліцеїста.
    Теплими материнськими словами звернулася до присутніх Помешкіна В. В.
    Родзинкою свята були виступи вихованців ЦДЮТ.
    Ліцей готує учнів не тільки для вступу до ВНЗ, але й до майбутнього життя в складному, суперечливому суспільстві.
    Приємно, що батьки розуміють  необхідність навчання обдарованих і талановитих дітей в ліцеї, де створюються всі умови для самовдосконалення особистості. Сьогодні вони найкращі учні нашого міста, а завтра - компетентні громадяни нашого суспільства, потенціал майбутнього нашої держави.
    Ми дякуємо всім, хто брав участь у святі, зокрема працівникам ЦДЮТ та їхньому керівнику Подвиженку Г.І.
   Наш навчальний заклад випускає успішних людей, адже горде звання ліцеїста підвищує самооцінку учня та дозволяє не боятися майбутніх життєвих перешкод.

 

Переглядів: 536 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: