Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Вересень » 20

День Миру в НВК

Життя людини та мир на землі - немає нічого ціннішого за ці речі. На жаль, розуміння настає  тоді, коли ми втрачаємо такі неминучі цінності.
Однією з місій педагога вбачаємо налаштування школярів на цінності добра, любові. Ми  прагнемо прищепити нашим  учням бажання жити з усіма в мирі і злагоді, берегти людське життя. Саме тому в навчально-виховному комплексі вже три роки поспіль проводимо День Миру на знак солідарності із світовою спільнотою.
Цьогоріч свято набуло нового значення для великих і малих мешканців НВК.

 

... Читати далі »

Переглядів: 467 | Додав: Teacher | Дата: 20.09.2014 | Коментарі (0)

Олімпійський тиждень в НВК


Масовий спорт вирішили пропагувати вчителі  фізичного  виховання НВК О.Булах  та Т. Шкамаріда. Спортивне дійство відбулося 8 вересня на подвір’ї школи. Освітяни в рамках Олімпійського тижня вже вкотре проводять ранкову гімнастику. Ідею почати ранок бадьоро одразу ж підхопили учні.  Спортивні вправи з радістю роблять усі: від найменших до найстарших.   
Вчителі НВК переконані: ранкова гімнастика – запорука здоров’я, тому варто починати свій ранок із гімнастики. Ранковівправи підвищують працездатність учнів і скорочують кількість хворих. Така розминка допомагає зменшити ризик появи травм протягом дня. Також спортивні вправи покликані посилювати тиск крові і лімфи, активізуват ... Читати далі »

Переглядів: 518 | Додав: Teacher | Дата: 20.09.2014 | Коментарі (0)