Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Вересень » 20 » День Миру в НВК
00:26
День Миру в НВК

День Миру в НВК

Життя людини та мир на землі - немає нічого ціннішого за ці речі. На жаль, розуміння настає  тоді, коли ми втрачаємо такі неминучі цінності.
Однією з місій педагога вбачаємо налаштування школярів на цінності добра, любові. Ми  прагнемо прищепити нашим  учням бажання жити з усіма в мирі і злагоді, берегти людське життя. Саме тому в навчально-виховному комплексі вже три роки поспіль проводимо День Миру на знак солідарності із світовою спільнотою.
Цьогоріч свято набуло нового значення для великих і малих мешканців НВК.

 

Зранку в класах і коридорах закладу було гамірно. Школярі і вчителі, вбрані у вишиванки, з синьо-жовтими стрічками і бантами, червоними маками прикрашали приміщення сотнями білих паперових голубів.
Учнів молодшої школи запросили на урочистий захід, де звучали прекрасні слова й пісні про рідну землю, про те, що люди прагнуть миру і хочуть припинити кровопролиття у будь-якому куточку земної кулі.
Як завжди, до нашого свята приєднались батьки учнів та пересічні перехожі. Було приємно бачити щасливі дитячі очі і веселі посмішки.
Як вияв нашої любові до України, учні 6-А  класу (класний керівник Т. Приходченко) створили живе серце з українським прапором на його тлі та фігуру голуба. Разом із нашим спільним бажанням жити в мирі вихованці 2-А (класний керівник Тетяна Шкамаріда) і 2-В класів (класний керівник Катерина Довженко) відпустили в політ синьо-жовті кульки і пару  білих голубів.
Летіть наші пташки та принесіть мир в Україну!


Висловлюю подяку за допомогу у підготовці Дня Миру педагогам-організаторам Інні Неводничій і Анні Соколовій, заступнику директора з господарської роботи Олегу Єфременку, вчителю образотворчого мистецтва Ірині Павленко, вчителю музики Ользі Безуглій, вчителям фізичної культури Тетяні Шкамаріді і Олександру Булаху.


Заступник директора з виховної роботи
навчально-виховного комплексу
Вікторія Маслюкова

Переглядів: 467 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: