Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Вересень » 20 » Олімпійський тиждень в НВК
00:19
Олімпійський тиждень в НВК

Олімпійський тиждень в НВК


Масовий спорт вирішили пропагувати вчителі  фізичного  виховання НВК О.Булах  та Т. Шкамаріда. Спортивне дійство відбулося 8 вересня на подвір’ї школи. Освітяни в рамках Олімпійського тижня вже вкотре проводять ранкову гімнастику. Ідею почати ранок бадьоро одразу ж підхопили учні.  Спортивні вправи з радістю роблять усі: від найменших до найстарших.   
Вчителі НВК переконані: ранкова гімнастика – запорука здоров’я, тому варто починати свій ранок із гімнастики. Ранковівправи підвищують працездатність учнів і скорочують кількість хворих. Така розминка допомагає зменшити ризик появи травм протягом дня. Також спортивні вправи покликані посилювати тиск крові і лімфи, активізувати обмін речовин і всі життєві процеси.
Вчителі фізичної культури прагнули зробити ранок кожного учня школи не лише бадьорим, але й спортивним аби учні були у тонусі до кінця робочого дня.
Різні змагання, конкурси, естафети, веселі старти, олімпійські уроки – все це у дні святкування чекає на учнів школи.
Олімпійський тиждень, який щорічно проводиться у НВК, має велику суспільну значимість, спрямовану на утвердження здорового способу життя, забезпечення розвитку Олімпійського руху в Україні та залучення дітей до спорту.

«Роби з нами, роби краще нас!» Ці слова відомої свого часу спортивної речівки стали девізом проведення Олімпійського тижня у НВК, у рамках якого у вівторок, 9 вересня, вчителями фізичної культури О. Булахом та Т. Шкамарідою були проведені змагання серед учнів 1-4 класів. Школярі стали учасниками цікавих естафет, змагань з м’ячами, обручами та скакалками.
 У рамках Олімпійського тижняцього дня також було заплановано проведення вчителями фізкультури  НВК  О. Булахом та Т. Шкамарідою  Олімпійського уроку для учнів початкової школи під гаслом «Спорт – гармонія сили і духу», на якому школярі дізнались про олімпіади сучасності, а також про параолімпійські ігри, які проводились у Лондоні. Діти із задоволенням розповідали про своїх улюблених спортсменів, малювали малюнки.

Ось вже й добіг до кінця заключний день Олімпійського тижня. У п'ятницю, 12.09.14, вчителі фізичної культури НВК О.Булах та Т.Шкамаріда провели з учнями початкової школи конкурс малюнків на тему: "Олімпійці очима дітей" та конкурс малюнків на асфальті на тему :"Олімпійська символіка".
Призери свята отримали грамоти, які урочисто було вручено на лінійці після змагання. Усі учасники заходу отримали позитивні враження та натхнення для подальших спортивних досягнень.



Ми ще раз побачили, що в нашому закладі ростуть сильні, спритні й сміливі. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами! Нехай оминають вас травми і прикрі невдачі, завжди супроводжує міцне здоров’я і дух перемоги!
Щасти Вам!

Вчителі фізичної культури
О. Булах та  Т. Шкамаріда

 

 

Переглядів: 517 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: