Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Листопад » 13 » Виставка дитячих робіт на тему «Осіннє різнобарв’я»
21:12
Виставка дитячих робіт на тему «Осіннє різнобарв’я»

Виставка дитячих робіт  на тему «Осіннє різнобарв’я»

Зміна пір року вносить різноманітність в наше життя і служить джерелом творчого натхнення. Осінь - особлива пора. Накопичена за літо енергія шукає позитивний вихід, а природа радує великою кількістю яскравих фарб. Ясні дні чергуються з монотонними дощами, а веселі прогулянки з тихими домашніми заняттями. Це найкращий час для виготовлення разом із дітьми виробів з натуральнихматеріалів.
12 листопада 2014 року в «Знам'янському НВК №2-ліцей» відбувся семінар серед початкових класів, одна із його прикрас - виставка дитячих робіт різноманітними техніками на тему «Осіннє різнобарв’я». Ця виставка в холодну осінню погоду радувала нас яскравими теплими фарбами, дала заряд бадьорості і гарного настрою.

 



Діти, їх батьки з великим задоволенням представили свої роботи: різноманітні вироби, які вразили оригінальністю задумки, технікою виконання, своєрідністю і неповторністю.
Композиції з овочів і фруктів, мультяшні персонажі викликали живий і непідробний інтерес у дітей і дорослих. Різноманітність мистецьких жанрів та різноплановість дитячих робіт притягувала погляд відвідувачів виставки. Народні та сучасні мотиви української вишивки, в’язані вироби, вироби з природного матеріалу, аплікації та м’які іграшки не залишили байдужими жодного глядача. Цікаві візерунки картин, виконаних у техніці квілінгу та виробів у техніці паперопластики не залишили байдужими ні дорослих, ні малих. Значне місце у експозиції виставки займають вироби з бісеру. Перед очима відвідувачів посталинезвичайної краси чудернацькі квіти, пізньої осені розпустили свої віти береза та калина.
Учасниками виставки були діти з 1 по 6 класи. Найкращими роботами були визначені такі учні, як Карнаухова Ангеліна 1-А клас, Попова Евеліна 1-Б клас, Сурнаєв Дмитро 1-В клас, Хотинська Дарія 2-А клас, Агінян Аніта 2-А клас, Велочінська Рената 2-А клас, Доценко Станіслав 2-Б клас, Вінник Марина 2-В клас, Жебеленко Юлія 2-Г клас, Гуйван Олександр 3-А клас, Кожухарь Михайло 3-Б клас, Карпович Валентина 3-В клас, Смалько Єлизавета 4-А клас, Цвеня Микита 4-Б клас, Блохін Олег 4-В клас. Вони підійшли до даної роботи не тільки з усією відповідальністю, а й з творчим поривом і наснагою. Всі експонати вистави неповторні і мають свою естетичну цінність. Подібні заходи сприяють об'єднанню зусиль школи і сім'ї у вихованні та розвитку дітей, створення умов для підвищення педагогічної культури батьків, розвитку дитячої та сімейної творчості!

 

Велике спасибі всім за активну участь та творчість!

 

Переглядів: 678 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: