Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Листопад » 13

Літературна вітальня


12 листопада 2014 року учні шкіл відвідали «Літературну вітальню», яка відбулася на базі  Центру дитячої і юнацької творчості. Це стало вже традицією для юних письменників і поетів зустрічатися разом, аби поділитися своїми  творчими доробками.
В НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» також навчаються юні таланти – це учениці 6-А класу Лебедєва Олександра та Сагіна Владислава.

... Читати далі »

Переглядів: 363 | Додав: Teacher | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Виставка дитячих робіт  на тему «Осіннє різнобарв’я»

Зміна пір року вносить різноманітність в наше життя і служить джерелом творчого натхнення. Осінь - особлива пора. Накопичена за літо енергія шукає позитивний вихід, а природа радує великою кількістю яскравих фарб. Ясні дні чергуються з монотонними дощами, а веселі прогулянки з тихими домашніми заняттями. Це найкращий час для виготовлення разом із дітьми виробів з натуральнихматеріалів.
12 листопада 2014 року в «Знам'янському НВК №2-ліцей» відбувся семінар серед початкових класів, одна із його прикрас - виставка дитячих робіт різноманітними техніками на тему «Осіннє різнобарв’я». Ця виставка в холодну осінню погоду радувала нас яскравими теплими ф ... Читати далі »

Переглядів: 678 | Додав: Teacher | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

НВК гостинно відчинив двері  майбутнім першокласникам

Сонячного осіннього дня гостинно відчинив двері наш заклад майбутнім першокласникам. Разом з вихователями дитячого садочку “Козачок” вони завітали до НВК “Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2 - ліцей”. На подвір’ї їх чекали директор Ю.М. Сопільняк, заступник директора з НВР О.А.Івасено і вчителі майбутніх перших класів. Екскурсію закладом розпочали з кімнати-музею, а продовжили в актовій залі, де з дітьми провели цікаві ігри Лунтік та інші казкові герої. Побували малята і в бібліотеці, де вони відгадували загадки. А в кабінеті музики заспівали разом з другокласниками пісню. Продовжили ознайомлення з закладом у спортивному залі. Дуже цікавим виявився урок фізичної культури. Маля ... Читати далі »

Переглядів: 357 | Додав: Teacher | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)