Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2013 » Листопад » 15 » Обласний семінар-практикум вчителів англійської мови
22:38
Обласний семінар-практикум вчителів англійської мови

Обласний семінар-практикум вчителів англійської мови

    Гостинно розкрилися двері закладу 13 листопада 2013 року перед слухачами курсів підвищення кваліфікації комунального закладу  «КОІППО імені Василя Сухомлинського». До нас завітали вчителі англійської мови з усієї Кіровоградської області.

    Змістовним і конструктивним був виступ начальника відділу освіти Попової Н.О., яка розповіла про досягнення освітян міста, зокрема педколективу НВК. Директор закладу Сопільняк Ю.М. ознайомив із роботою педколективу, історією закладу, нашими досягненнями, розповів про участь  учителів та учнів у конкурсах, семінарах, олімпіадах, конференціях різних рівнів. Юрій Михайлович провів екскурсію по закладу, ознайомив із рекреаційним куточком з фонтанчиком та рибками, алеєю зірок, художніми роботами учнів. Сорокіна Г.Д. підготувала для гостей методичну виставку «Науково-методичне забезпечення викладання англійської мови в закладі» та разом із вчителем інформатики Ніколенко Т.В. створили мультимедійну презентацію роботи учителів англійської мови НВК.


 

    Вразили присутніх своєю новизною, інноваційністю, мобільністю відкриті уроки та позакласні заходи, що провели вчителі  англійської мови. Чайка О.М., учитель І кваліфікаційної категорії, старший учитель, провела відкритий урок у 3-А класі з використанням сучасних інноваційних технологій. Вивчення навчального матеріалу супроводжувалось використанням проектора, що зробило урок цікавим, яскравим, доступним. Малеча із задоволенням виконувала ті завдання, які пропонували з екрану казкові герої, фантастичні монстри, англомовні хлопчики та дівчатка. 


    Великим словниковим запасом, міцними знаннями, умінням скласти зв’язну розповідь та створити власний проект дивували учні 4-А класу. А провела урок учитель вищої кваліфікаційної категорії, учитель-методист Олефірова С.А. Її вихованці із задоволенням розповідали про домашніх улюбленців – котиків, собачок, морських свинок тощо. І потрібно було бачити як горіли очі, і як багато і швидко хотіли розповісти про домашніх та диких тварин учні четвертого класу англійською мовою.


    Приходченко Т.А., учитель І кваліфікаційної категорії, провела урок у 5-А класі. Використання аудiо- та відео- матеріалів сприяли глибокому розумiнню матеріалу, кращому запам’ятовуванню, розвитку мовної здогадки, збагаченню активного лексичного запасу. Перегляд стимулював мовну активнiсть учнів, а процес навчання був спрямований на зняття з душі дитини  почуття страху, зробив її розкутою, навіяв впевненість у своїх силах, налаштував на успіх, допоміг проявити здібність до творчості майже кожній дитині. Глибоке задоволення отримали усі присутні від відеопрезентиції,  яку підготували п’ятикласники про життя свого класу.



    Пізнавальним та науковим був конкурс ораторського мистецтва, у якому взяли участь учні 10-11-х класів, а організували та провели його Маслюкова В.В., учитель вищої кваліфікаційної категорії та Олефірова С.А. Учні мандрували  країнами світу, пізнавали традиції та звичаї європейських країн. Старшокласники перш ніж взяти участь у конкурсі провели велику дослідницьку роботу, довідались і розповіли англійською мовою про традиції  Великої Британії, Німеччини, Австралії, України. А використання сучасної відеотехніки сприяло міцному та тривалому запам’ятовуванню всього, про що довідались присутні учні та гості.


   Підводили підсумки роботи  Коса І.Т., завідувач науково-методичної лабораторії іноземних мов та міжнародних освітніх обмінів  та Задубняк Ю.А., методист науково-методичної лабораторії іноземних мов КОІППО. Високу оцінку отримали вчителі англійської мови  за проведені уроки та заходи. Особливу творчу атмосферу відмітили наші гості у своїх виступах. Слова глибокої вдячності пролунали за організацію та проведений на  високому методичному рівні семінар.



Заступник директора

з навчально-виховної роботи

Сорокіна Г.Д.


Переглядів: 602 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: