Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2013 » Листопад » 15

Обласний семінар-практикум вчителів англійської мови

    Гостинно розкрилися двері закладу 13 листопада 2013 року перед слухачами курсів підвищення кваліфікації комунального закладу  «КОІППО імені Василя Сухомлинського». До нас завітали вчителі англійської мови з усієї Кіровоградської області.

    Змістовним і конструктивним був виступ начальника відділу освіти Попової Н.О., яка розповіла про досягнення освітян міста, зокрема педколективу НВК. Директор закладу Сопільняк Ю.М. ознайомив із роботою педколективу, історією закладу, нашими досягненнями, розповів про участь  учителів та учнів у конкурсах, семінарах, олімпіадах, конференціях різних рівнів. Юрій Михайлович провів екскурсію по закладу, ознайомив із рекреаційним куточком з фонтанчиком та рибками, алеєю зірок, художніми р ... Читати далі »

Переглядів: 603 | Додав: Teacher | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (0)

Перевірку успішно витримали


       Відповідно до плану роботи КЗ "КОІППО ім. В. Сухомлинського" відбулося вивчення стану викладання фізичної культури та курсу "Захист Вітчизни" у закладах освіти міста. Із цією метою 12 листопада 2013 у НВК перебував завідуючий навчально-методичною лабораторією фізичної культури і "Захисту Вітчизни"  Коробов Микола Георгійович, який  оглянув матеріальну базу закладу для занять фізичною культурою, дисципліною  "Захист Вітчизни", ознайомився з відеоматеріалами та портфоліо кожного учителя. Водночас Микола Георгійович побував на декількох уроках викладачів фізичного виховання О.Булаха та Т. Шкамаріди, на яких відмітив наявність спортивної форми одного кольору в учнів. Завідуючий навчально-методичною лабораторією зазначив, що в закладі викла ... Читати далі »

Переглядів: 377 | Додав: Teacher | Дата: 15.11.2013 | Коментарі (0)