Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Березень » 28 » Зустріч з професіоналами своєї справи
22:28
Зустріч з професіоналами своєї справи

Зустріч з професіоналами своєї справи

У системі профорієнтаційної роботи навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» окреме місце посідають заходи, які спрямовують  учнів на вибір майбутньої професії та формують у випускників позитивний імідж  професії захисника правопорядку .


Протягом довгого часу НВК співпрацює з представниками правоохоронних органів міста, які регулярно відвідують навчальний заклад з профілактичними бесідами. Але цього разу в якості гостей виступали ми, учителі й учні 11-х класів НВК, а серйозні міліціонери постали перед нами в статусі професіоналів своєї справи й просто гостинних господарів.


Минулого тижня відбулась профорієнтаційна зустріч працівників Знам’янського міського відділу УМВС в Кіровоградській області з вихованцями навчально-виховного комплексу. Учні  спілкувались із заступником начальника Знам’янського МВ УМВС, керівником кадрової служби Світланою Клименко, старшим інспектором кадрової служби Юрієм Захаркіним, начальником кримінального відділу в справах дітей Сергієм Самофалом, які розкрили «таємниці» своєї професії. Учні дізналися про  особливості  професії правоохоронця, навчальні заклади, що готують спеціалістів такого напрямку, що потрібно знати й уміти для вступу до вищого навчального закладу. Учнів   ознайомили зі зразками зброї, яку використовують у разі необхідності проти злочинців та запросили відвідати практичні заняття для особового складу  в тирі.
Закінчилася зустріч примірянням бойової амуніції, відеолекторієм  про  шкідливі звички та їх профілактику.
      

 

Переглядів: 346 | Додав: Teacher | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: