Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Січень » 17 » Зустріч лідерів
01:32
Зустріч лідерів

Зустріч лідерів

   15 січня 2014 року в Центрі дитячої та юнацької творчості м. Знам’янки відбулося II пленарне засідання лідерів міського парламенту дітей. НВК «Знам’янська загальноосвітня школа I-III ступенів «№ 2 - ліцей» представляли лідери учнівського самоврядування, учні 11 – А класу – Колеснікова Анастасія – голова комісії з питань культури й відпочинку та Корячко Богдан – голова комісії з питань навчання.


    Пленарне засідання розпочалося з гімну України та ухвалення порядку денного.

Колеснікова Анастасія й Корячко Богдан гідно презентували результати роботи учнівського самоврядування НВК. Вони поділилися цікавою інформацією, досвідом своєї роботи з колегами – депутатами та почесними гостями засідання.

    У виступі наших лідерів акцент було зроблено на гасло УС – «Діти навчаються, як їм жити», тобто на ті знання і вміння, які учні здобувають в навчальному закладі, беручи активну участь у різноманітних конкурсах, фестивалях, олімпіадах, наукових проектах, і які знадобляться їм у подальшому дорослому житті, адже, як говорили давні греки, «Твоє життя – твій вибір».

    Учнівське самоврядування закладу координує щорічну активну  участь   в акціях «Три овочі», «Милосердя»,  «Зірка пам’яті», «Зробимо наше місто чистішим», тісно співпрацює з Червоним Хрестом. Лідери самоврядування завжди в перших рядах організаторів, помічників і учасників усіх культурницьких заходів навчального закладу.

   Робота нашого учнівського самоврядування не залишається непоміченою, адже висвітлюється на вебсайті НВК та в газеті «У контакті».

    Дорогі  учні НВК, пам’ятайте, що ви - майбутнє України, яка чекає від вас нових відкриттів, нових вчених та дослідників, які прославлять нашу країну на весь світ. І головним вашим обов’язком сьогодні є навчання. Тому бути активними - життєва необхідність!

    Щиро віримо в те, що ваша участь в   учнівському самоврядуванні допоможе зробити  життя цікавішим, радіснішим, кориснішим. Ставтеся один до одного з повагою, даруйте своїм батькам і вчителям тільки приємні враження, яскраві емоції, гарні оцінки, посмішки й тільки гарний настрій!


Педагог-організатор

навчально-виховного комплексу

Анна Соколова


Переглядів: 380 | Додав: Teacher | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: