Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2020 » Грудень » 8 » Всеукраїнська акція « 16 днів проти насильства»
20:46
Всеукраїнська акція « 16 днів проти насильства»

Всеукраїнська акція « 16 днів проти насильства»

Із 25 листопада по 10 грудня проходить Всеукраїнська акція « 16 днів проти насильства». У ці дні відбуваються заходи, які пов’язані з насильством у сім'ї, суспільстві
Реальністю стало пропагування культу сили та жорстокості в ЗМІ, зниження виховного потенціалу сім’ї, порушення взаємодії між школою та сім’єю, поширення зразків асоціальної поведінки.

Серед підлітків значного поширення набули різноманітні конфлікти. Однією з форм конфліктної взаємодії є булінг. Це явище характеризується гостротою і тривалістю негативних наслідків для всіх його учасників. Так, булінг в шкільному середовищі негативно впливає на розвиток особистості підлітка. Поширення даного явища серед підлітків викликає потребу у пошуку ефективних форм та методів соціально-педагогічної профілактики.
Щорічно учні НВК «Знам’янська ЗШ №2- ліцей» беруть участь в акції « 16 днів проти насильства»

Саме проблемам виникнення та попередження булінгу в дитячому середовищі було присвячене тренінгове заняття, яке провели для учнів 7-8 класів педагоги-організатори Соколова А. М., Ларіонова Ю. М. Класні керівники 9-11 класів підготували та провели години спілкування «Стоп насильство!», «Що таке насилля. Його форми. Як себе захистити», книжково – ілюстративну виставку «Насильству СТОП» оформили бібліотекарі Мостова Н. В. , Романова А. В. практичний психолог Захаренко Ж.В. провела анкетування учнів щодо вивчення проблем конфліктів і насильства. Для дітей початкової школи класні керівники організували Перегляд  мотиваційного мультфільму «Як не розв’язувати конфлікти» .

 

Переглядів: 106 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: