Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Червень » 2 » Випускний 2014
21:12
Випускний 2014

Випускний 2014

Час змінює все, що оточує нас. Довга життєва дорога людини нелегка й мінлива. Та всім неодмінно світить далеким вогником спогад про дитинство та юність.
31 травня 2014 року вирушили в доросле, самостійне життя п’ятдесят випускників навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа I – III ступенів № 2 – ліцей ».
Семеро з них нагороджено відзнаками за високі досягнення у навчанні, більшість отримали Почесні грамоти за успіхи у вивченні окремих предметів.


Випускники закладу своїми успіхами завдячують учителям, які були поряд на уроках та в позаурочний час, допомагали в скрутному становищі, давали мудрі поради.
Цей травневий день став хвилюючим не лише для випускників, а й для їхніх батьків. Так шалено б’ється серце… Красуня-донька на високих підборах або ж солідний син, вищий за тата. Нещодавно вони були безпомічними малятами, а сьогодні вилітають з батьківського гнізда.
Шановні випускники! Бажаємо вам на життєвому шляху зустріти свій корабель із пурпуровими вітрилами віри, надії й любові.


Більше фото і відео тут:http://vk.com/club49459160

 

 

Переглядів: 420 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: