Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Вересень » 17 » Увага! Діти на дорозі
22:16
Увага! Діти на дорозі

Увага! Діти на дорозі

 

З 20 серпня в Україні стартував комплекс профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!». Своєрідний «місячник безпеки» (акція триває до 20 вересня) проводиться щорічно і вже стала доброю традицією. В рамках місячника з 8 по 12 вересня в НВК пройшов тиждень знань правил дорожнього руху «Руху правила єдині- поважати їх повинні».
Літні канікули добігли кінця, а це означає, що на вулицях нашого міста і селища Знам’янка знову побільшало маленьких пішоходів. Аби нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, протягом минулого тижня в навчально-виховному комплексі прошов Єдиний радіоурок з правил безпечної поведінки на дорозі, відбулись тематичні години спілкування, ігровий захід для малечі «Подорож країною дорожніх знаків», мультлекторій «Уроки тітоньки Сови», пісенний конкурс «Щоб правила дорожні краще знати - почни про них пісні співати» тощо .

Шановні батьки! Пам’ятайте -  поведінка дитини на дорозі часто є непередбачуваною, тож слід бути особливо уважними до маленьких учасників дорожнього руху. Безпека ваших дітей насамперед залежить від вас. Не полінуйтеся вкотре нагадати дітям основні правила  поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І звичайно, дотримуйтеся правил самі, адже найкраще навчання – це ваш особистий приклад правильної поведінки.

 

Педагог- організатор
навчально-виховного комплексу
Інна Неводнича

 

Переглядів: 407 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: