Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2017 » Грудень » 11 » Учитель року 2018
17:09
Учитель року 2018

Учитель року 2018

Очевидно, що найбільш престижний в освіті конкурс - це «Учитель року». Його переможці - безумовні «зірки». Конкурс, як прожектор, висвітлює «нові імена» й особистості. Іменита команда журі, цікаві завдання, вболівальники…. І зміни над конкурсом начебто не владні. Це він, «Учитель року», примушує мінятись. Хоча... чим більше конкурс набирає обертів, тим більше приводів виникає для дискусій і змін. Яким він має бути сьогодні? Яким він був учора?
І ось 8 грудня 2017 року  на базі НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ст. №3- гімназія» відбувся  міський етап конкурсу «Учитель року-2018 ».
          Конкурсні змагання проводилися в трьох номінаціях: «Українська мова та література», «Фізика» та «Фізична культура». Наш навчальний заклад представляла учитель української мови і літератури Осадча Наталія Олександрівна, учитель вищої кваліфікаційної категорії.
         Педагоги  представляли  коротке відеорезюме – міні-розповідь про досвід роботи в школі та унікальні напрацювання. Також освітяни продемонстрували  свій професіоналізм у конкурсі «Майстер - клас», у заочному теоретичному турі у форматі онлайн-відповідей.
Кожний учасник, без сумніву, був найкращий. Найкращий у своїй школі, найкращий для конкретних учнів, котрі люблять, поважають, хочуть бути схожими на свого вчителя, найкращий для колег.

 «Творча співпраця однодумців» - так можна охарактеризувати підготовку до конкурсу. Приємно відзначити, що конкурс проходив у атмосфері взаєморозуміння і товариської підтримки.
Гідно пройшла всі конкурсні випробування Наталія Олександрівна, професіонал високого рівня.  Хочеться відзначити творчий підхід конкурсантки,   її креативність, комунікативність,  ерудованість, готовність  втілювати свої ідеї в життя. Усіх присутніх педагог змогла залучити до участі у конкурсі «Майстер-клас», у якому показала цікаві родзинки слововживання, наголошення слів, визначення роду іменників, а для кращого запам’ятовування використала візуалізацію поданих правил.

        За результатами оцінок  журі, вона здобула почесне друге місце.   
Правду кажуть: «Якщо ти поділишся яблуком, то в тебе буде половина яблука, а якщо поділишся ідеєю – у тебе буде дві ідеї».
Випробування довело, що «серце віддане дітям» пульсує живою силою.
Вітаємо Наталію Олександрівну та бажаємо втілення всіх творчих ідей!

 

 

Переглядів: 366 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: