Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2020 » Грудень » 23 » Тиждень іноземних мов 2020
20:49
Тиждень іноземних мов 2020

Тиждень іноземних мов 2020

Проведення предметного тижня іноземних мовнадає учням можливість розкрити  інтелектуальні, мовленнєві та творчі здібності , проявити себе в різних ситуаціях та ролях, дізнатися багато нового, зацікавитисяй  визначити свою подальшу долю, дізнавшись про власні вподобання та усвідомити необхідність вивчати предмет.  
З 14 по 18 грудня у нашому навчальному закладі пройшов Тиждень іноземних мов. Це було цікаво та пізнавально.
Протягом тижня учні закладу брали участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, виконували креативні завдання, що дало  можливість збагатити знання з англійської та німецької мов та розширити  кругозір.
Тиждень розпочався виставкою-показом проєктних робіт для учнів 5-11 класів  з тем: “Christmasin Britain”, ”Weihnachtenin Deutschland”, “Welcometothe English Speaking World”,які містили цікаву інформацію  про святкування Різдва у Великій Британії та Німеччині,а також факти про життя в англмовних і німецькомовних країнах.

Учениці 11- В класу Нікітіна Анастасія та Пашко Софія разом із учителем Олефіровою С.А.підготували та провели тематичну радіолінійку.Вони розповіли про історію виникнення Різдва та запросили всіх учнів НВК взяти  участь у тижні іноземних мов, який проходив під гаслом “Welcome to the English Speaking World!Christmas is in the Air!”
 

Учителі  іноземних мов залучали учнів до роботи в розмовних клубах “Why Is It Important to Know British Customs and Traditions?”. Досить змістовними та пізнавальними були інформаційні хвилинки “Christmas Traditions in the UK and the USA” та “English Speaking Countries” . Школярі взяли активну участь в обговоренні цих питань, працювали в групах,  виконували цікаві завдання  та розв’язували кросворди .
Усі вчителі  іноземних мов проводили краєзнавчі вікторини,  інформаційні хвилинки“ English Speaking Countries ”, бліц – вікторини “ Do you know that…?” та тематичні вікторини з країнознавчої тематики.


Учні початкових класів разом із своїм учителем Олефіровою С.А. здійснили віртуальну подорож до Лондона, переглянувши мультфільм" Peppa Pig Goes to London". Також малеча проявила  творчість та фантазію під час виготовлення листівок Святому Миколаю,у яких вони висловили  найзаповітніші мрії та бажання. Учні були активними, творчими, веселими та з користю провели час. Виконання  різдвяних пісень англійською мовою теж було невід’ємною частиною предметного тижня.
Учням 5-11 класів Світлана Андріївна запропонувала переглянути відео про Велику Британію та Лондон, за допомогою яких діти змогли познайомитися із Об’єднаним Королівством ВеликоїБританії та Північної Ірландії та побачити визначні місця країни.Після перегляду учні поділилися своїми враженнями та відповіли на запитання відеовікторини.
  Головною метою проведення таких    заходів  є підвищення мотивації до вивчення іноземної мови в школі, розширення знань про культуру країни, мова якої вивчається, формування лінгвокраїнознавчої компетенції школярів, розвиток навичок слухання та говоріння, логічногомислення та пам’яті.  До того ж, учні співпрацюють у командах для досягнення спільної мети, а також  навчаються конкурентоспроможності та впевненості у своїх силах та знаннях.

Учитель Биков І.В.  запропонував учням 7-А класу підготувати проєкти "My Ideal Winter Holidays".Діти 5-6 класів взяли участь в онлайн-квесті "Новорічний експрес,"який  організував "Гете інститут". Учні 5-А класу декламували вірші Гете німецькою мовою та підготували ілюстрації до них. А малеча 2-А класу виготовила листівки та написала листа Санта Клаусу.
 

Учитель Льовушкіна Я.І.разом з першокласниками та другокласниками готувала різдвяні листівки, у яких діти малювали свої побажання на новорічні свята.У 3-В класі відбувся батл між хлопчиками та дівчатками на знання новорічних традицій англомовних країн.4-Б клас брав участь у вікторині,під час якої рятував Різдво, виконуючи різноманітні завдання.
 

Учні молодших класів (учитель Чайка О.М.) оформили різдвяні листівки 'My Christmas Card', а також знайомилися з символами Різдва, вивчали римівки та різдвяні пісні.Також учні Ольги Михайлівни брали участь у Taboo Game на тему "Різдво" та"Англомовні країни". Із учнями 5-9 класів було проведено QR-code Quest 'Christmas is coming' та гра  What is missing.
 

 


Учні Макарової Г.В. прикрасили кабінет власноруч виготовленими іграшками, поробками і  малюнками, створили затишну  святкову атмосферу.  Свої роботи продемонстрували Рябошапки Марія  та Даp'я ( 8- Б клас), Овакімян Е. ( 5- Г) . Школярі 4 - 5 класів організували виставку святкових  малюнків . Учні  3 - Б, 3- Г та 4- Г класів писали листівки Святому Миколаю,  розповідали про свої добрі справи і  ділилися мріями про подарунки. Цікаво і весело пройшла  конкурсно - розважальна програма для учнів  3 - 5 класів, діти  розгадували загадки,  змагалися в конкурсах, декламували вірші , співали веселі  пісні і навіть грали в сніжки, які виготовили власноруч, проявивши фантазію і  неабиякий хист.
 

Учні початкових класів (учитель Приходченко Т.А.) брали участь у конкурсі на виготовлення кращої листівки Санта Клаусу. Діти розповіли Санті про успіхи в навчанні та попросили подарунки, але найголовнішим їхнім бажанням було те, щоб усі люди були здорові.
У справжню різдвяну казку поринули учні 6-Б класу разом з Тетяною Анатоліївною.
Учні 8-А класу мали нагоду розширити свій кругозір, дізнатися про звичаї та традиції святкування Різдва  в різних країнах за допомогою цікавих ігор та вікторин.
У 10-В класі панувала атмосфера чудового настрою та радісного очікування різдвяних свят під час проведення уроку на тему « Christmas wishes»

 

 

У тематичному тижні брали участь учні всіх класів. Святковий настрій, мовну атмосферу створювали за допомогою музики, конкурсів, плакатів.Кожен день Тижня був наповнений іноземною мовою, учні закладу були активними учасниками та співорганізаторами всіх  запланованих заходів.

Олефірова С.А.,голова МО вчителів іноземних мов

 

Переглядів: 167 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: