Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2013 » Жовтень » 15 » тепле і радісне свято – День учителя!
21:47
тепле і радісне свято – День учителя!

           Красива осінь вишиває клени, а перший тиждень жовтня дарує нам тепле і радісне свято – День учителя. Учитель… одна з найважливіших професій. Учитель…таке ніжне, світле слово. Воно лунає так дзвінко, як чисте джерельце, воно лине, як провідна зірка, що осяює шлях. Воно ніжне, як барвистий осінній листок, що падає додолу від найменшого подиху вітру. Але водночас це слово закликає до праці, до дії, творчого пошуку, самовизначення.

             Напередодні свята мільйони школярів, дошкільнят, студентів, аспірантів поспішають привітати своїх педагогів з професійним святом.

       4 жовтня 2013року учні нашого НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей», з самого ранку вітали своїх вчителів з професійним святом квітами та цукерками, але  найголовніший подарунок у цей день для вчителя - це вираз подяки та безмірної поваги до такої нелегкої, але так потрібної вчительської праці.

       Справедливо сказано, що письменник живе в своїх творах, художник – у картинах, скульптор – у створених ним скульптурах. А хороший вчитель живе в думках і вчинках своїх учнів. Ось чому кожна людина з почуттям глибокої вдячності згадує свою рідну школу, своїх духовних наставників-вчителів. Приємною несподіванкою для педагогічного колективу НВК було вітання від учнів 11-В класу 2012 року випуску. 


       По закінченню робочого дня, на вчителів НВК чекав ще один «сюрприз» . Вихованці  своїм шановним, рідним викладачам, добрим наставникам і порадникам, люблячим і справедливим, закоханим у свою справу вчителям присвятили концерт, який вони підготували під керівництвом кабінету виховної роботи  (Маслюкова В.В. - заступник директора з виховної роботи,  Неводнича І.С. і Соколова А.М. – педагоги-організатори), хореографічними колективами  «Екстраверт»  (кер. К. Степанова,  М. Стукаленко),   «Веселка»  (кер. Часник Т.М.), «Перлина» (кер. Залевська Н.М.).



      «Жменьку радості» та веселу пісеньку подарували всім присутнім учні 2-А класу разом з вчителем музики Безуглою О.М., незабутніми залишиться виконання пісень Серової Д., Мкртчян М. та Кравченко Я. Щирі привітання лунали від учнів НВК Московець Д., Безик Я., Карпук О., а також від ведучих нашого свята Корячко Б. і Льовушкіної Я.


        Але «родзинкою» концерту було виконання фінальної пісні вчителів та учнів 11-А класу.


       Щирі привітання колег та вручення нагород не залишили нікого байдужими. Яскраві номери та жарти – і усмішки на обличчях наших вчителів засяяли ще яскравіше та ніжніше… Тож бажаємо Вам завжди бути в гарному настрої, успіхів в роботі та великого справжнього щастя!


Переглядів: 464 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: