Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2013 » Квітень » 5 » Свято весни і жінок
00:16
Свято весни і жінок

   Свято весни і жінок яскраво відзначили вихованці і працівники навчально-виховного комплексу. За сприяння Будинку дитячої і юнацької творчості та силами учнів школи-ліцею організовано великий святковий концерт, який із задоволенням переглянули вчителі разом з ветеранами педагогічної праці та батьками школярів.


   У переддень 8 Березня жінок вітали хор під керівництвом Ольги Безуглої, танцювальний гурток НВК « Viva, Victory!» і хореографічний колектив «Екстраверт» (керівники К. Степанова і М. Стукаленко), колектив бального танцю БДЮТ під керівництвом Н. Залевської, юна вокалістка, учениця 6-Б класу, Вікторія Коваленко, вокально-інструментальний ансамбль під керівництвом Віталія Кулікова. Сказати теплі слова на адресу прекрасної половини вчителів школи завітали майбутні випускники, учні 11-А класу. А учень 11-Б класу Максим  Белієнко, відчувши себе султаном (звичайно ж, уві сні), вже вкотре довів істину: українські жінки - найкращі, найрозумніші, гарні господині, але, якщо чоловік не має відповідного IQ, можуть і гарбуза піднести.


   Підхопивши жартівливу естафету та демонструючи навички володіння ІКТ,  педагоги-організатори Інна Неводнича і  Анастасія Бугайова презентували до уваги глядачів відеоролик про те, що може будь-яка дівчина зробити з чоловіком, який підніс їй себе в якості подарунка на 8 Березня.


   І звичайно ж, згідно з існуючою традицією, жінок навчального закладу нестандартно вітали представники «Знам’янського закритого чоловічого клубу справжніх джентельменів» (Владислав Шмуратов і Дмитро Подолян – 6-А клас).


   Як завжди святковий концерт створив гарний настрій і задав гарний тон на  святкові вихідні.


Переглядів: 420 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: