Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2018 » Грудень » 7 » Святкування 120-річного ювілею НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей»
16:42
Святкування 120-річного ювілею НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей»

Святкування 120-річного  ювілею  НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей»

На святкування 120-річного  ювілею, який відзначав  навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей», педколектив закладу запросив керівництво міста та працівників міського відділу освіти, шановних ветеранів освіти, батьків, учнів, випускників і всіх охочих.
Барвношатною красунею стала школа  у цей визначний День відкритих дверей. Усі приміщення закладу були прикрашені паперовими метеликами, квітами,   вітальними листівками, яскравими композиціями із зірочок  та різнокольорових  кульок.

Велику зацікавленість у дітей викликала виставка «Талановиті руки вчителів». Чого там тільки не було: майстерно  зшиті та зв’язані ляльки, ведмедики, песики, зайці, талановито намальовані портрети, натюрморти, вишиті бісером пейзажі,   прикрашені національними орнаментами рушники та одяг, різноманітні смаколики, фото квітів, які турботливо виростили наші вчителі.
 Стіни другого поверху прикрасили малюнки малечі, на яких вони зобразили рідну школу  у майбутньому. Працювала тематична фотозона , прикрашена квітами та ювілейними цифрами – 120.  А для учнів найулюбленішим місцем відпочинку під час перерв стали м’якенький диван та зручні крісла, адже так по-домашньому затишно стало у великих коридорах закладу.
Ми радо зустрічали гостей – випускників далеких 70-80-х років, батьків , учителів інших шкіл, ветеранів педагогічної праці. Скільки сил і здоров’я наші учителі-пенсіонери залишили у цих стінах! І за це їм низький уклін. Після відвідування  шкільного музею вони за філіжанкою чаю згадували минулі дні, сміялися, обмінювалися враженнями, розповідали про своє сьогодення.

 Продовження свята відбувалось у ЦДЮТ. Охочих привітати школу-ювілярку  було чимало. Міський голова Сергій Філіпенко та начальник відділу освіти Людмила Клименко відзначили грамотами адміністрацію закладу й подарували  два мультимедійних комплекси. Помічник народного депутата України Олеся Довгого Андрій Клименко  вручив сертифікат на придбання художньої літератури для шкільної бібліотеки.
Свої щирі вітання адресували іменинниці випускники різних років,  цьогорічні випускники, партнери закладу. Усі неодноразово наголошували на особливій атмосфері, яка панує у закладі, на високий професіоналізм  педагогічного колективу. Школу привітала лікарі КЗ «Знамянська міська лікарня імені Лисенка», які закінчували заклад у різні роки. А колишня випускниця Олена Федорова, яка вже понад 10 років живе і працює у Ризі, звернулася до  рідної школи через відеопривітання.  

Справжнім сюрпризом для присутніх став святковий концерт артистів обласної філармонії.
Ми щиро вдячні всим, хто розділив із нами це визначне свято.

 

Переглядів: 337 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: