Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Листопад » 17 » Семінар вчителів початкових класів
15:16
Семінар вчителів початкових класів

Семінар вчителів початкових класів

12 листопада 2014 року у НВК «ЗШ І – ІІІ №2 – ліцей» відбулося міське методичне об’єднання вчителів початкових класів на тему: «Діяльнісний підхід у навчанні як чинник розвитку особистості молодшого школяра».

Розпочався семінар словами привітання учнів початкової школи до гостей. Після чого усі присутні подивилися відеокліп «Наче вулик наша школа», який познайомив з буднями учнів початкової школи та їх вчителів. Вся робота семінару була побудована і розподілена на блоки – теоретичний та практичний. Теоретичний блок містив у собі розгляд питань діяльнісного підходу у навчанні молодших школярів теоретичного характеру. Зі своїми напрацюваннями з цього питання поділилися Довженко К.В. та Локоть Т.О.


Учасники семінару відвідали урок української мови в 3 – Б класі на тему: «Префікси і прийменники». Провела його вчитель Рудакова Т.В., який був проведений за технологією проблемно-діалогічного методу. Урок вийшов енергійний, цікавий, результативний. В створених умовах діти змогли самостійно здобувати знання, міркувати, фантазувати, грати. У кінці уроку кожного учня чекав солодкий подарунок.

Вчитель початкових класів Сінокоп С.Ю. провела позакласний захід з літературного читання «Чарівниця осінь». У цікавій формі учні презентували свої роботи. Було приємно спостерігати як школярі працюють разом і отримують від цієї взаємодії неабияке задоволення. Цікаві завдання, пісні підвищили настрій учням. В очах дітей палав вогник цікавості, радості, захоплення. З великим задоволенням школярі здійснили відеопрогулянку, під час якої милувалися краєвидами осінньої природи у супроводі музичного твору Фредеріка Шопена «Осінній вальс». А на згадку про осінь школярі зробили осінні листочки своїми руками. Позакласний захід закінчився, а в учнів підвищилася віра у свої сили. З’явилася зацікавленість до художньої літератури.


Семінар завершився майстер-класом по виготовленню маку – квітки Миру, який провела Мазур Л.І.. Всі присутні із задоволенням виготовляли квітку із тканини і ниток, яку отримали на згадку про семінар вчителів початкових класів НВК.

 

Заступник директора з НВР Івасенко О.А.

Переглядів: 816 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: