Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2022 » Січень » 11 » Пробне ЗНО
09:24
Пробне ЗНО

ПРОБНЕ ЗНО-2022:

ДАТИ РЕЄСТРАЦІЇ ТА ТЕСТУВАННЯ

10 січня 2022 року відбулась реєстрація учнів 11-А та 11-В класів на пробне ЗНО-2022. 
Для того щоб знизити рівень тривоги з приводу процедури ЗНО, варто пройти пробне ЗНО.

Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2022 триватиме протягом 5‒22 січня 2022 року. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.
Пробне тестування з української мови, української мови і літератури відбудеться 19 березня, з історії України, з математики, математики (завдання рівня стандарту), з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 26 березня. У день проведення пробного ЗНО кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.
Результати пробного ЗНО-2022 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 25 березня з української мови, української мови і літератури, 1 квітня — з інших навчальних предметів.
Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послугою для учасників та неприбутковою для організаторів і проводиться за кошти фізичних і юридичних осіб. Вартість тестування буде визначено регіональними центрами оцінювання якості освіти до 20 грудня 2021 року.
Пробне тестування дає можливість взяти участь у процедурі проведення ЗНО, ознайомитися з різними формами тестових завдань, розрахувати час роботи з тестовими зошитами, визначити власний рівень знань, а найголовніше – психологічно адаптуватися до основної сесії ЗНО та скоригувати підготовку до неї. Таке тестування дозволить побачити, що учні знають добре, а над чим потрібно попрацювати – часу на це буде ще достатньо. Чим більше буде тренувань, тим менше буде хвилювань, незібраності, неорганізованості на основній сесії ЗНО.
Корисні посилання:

1. https://testportal.gov.ua/probne-zno-2022-daty-reyestratsiyi-ta-testuvannya/

2. https://mon.gov.ua/ua/news/5-sichnya-startuye-reyestraciya-na-probne-zno-2022

3. https://cutt.ly/bU4ZCla

Переглядів: 96 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: