Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2017 » Травень » 24 » Плекаємо обдарованих, плекаємо наукову еліту
14:32
Плекаємо обдарованих, плекаємо наукову еліту

   Плекаємо обдарованих, плекаємо наукову еліту


    17 травня 2017 року в НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» був проведений педагогічний  міст з  питань організації системи роботи з обдарованими учнями, на який  були запрошені представники Кіровоградського відділення МАН методисти Ящук Т.А., Балашова К.В. та міського відділу освіти Липинська О.Г., Шемчук Н.М.

    Радо  зустріли гостей українським таночком, який виконав дитячий танцювальний колектив «Веселка»    під керівництвом Часник Т.М. Це налаштувало всіх присутніх на позитивні емоції та  гарний настрій.

    Під час зустрічі педагоги НВК  та заступники директорів з навчально-виховної роботи Кіровоградського району обговорили проблему організації науково-дослідницької роботи в навчальному закладі. Директор закладу Ю.М. Сопільняк ознайомив гостей з закладом, розповів про особливості НВК.

    Педагогічним колективом початкової школи була оформлена виставка творчих робіт учнів 1-4 класів, а керівники секцій МАН, що працюють на базі закладу, представили гостям науково-дослідницькі роботи своїх вихованців.

    Методисти Кіровоградського    відділення МАН Ящук Т.А. та Балашова К.В. виступили з привітальним словом та нагородили дипломами переможців обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт  учня 11-В класу Лисака А. та ученицю 11-А класу Гаврилюк Я. (секція географії, керівник Панкевич В.І.), ученицю 11-А класу Пучніну Д., учня 11-В класу Шемчука А., ученицю 9-А класу Пономар Я., ученицю 10-А класу  Дерев’янко Д. (секції  історії і правознавства,  керівник  Філіпова  С.М.),  ученицю 9-Б класу Патлай О.  (секція  хімії, керівник  Погребняк О.В.), ученицю 11-Б класу  Аніканову К. (секція  математики,  керівник  Орищенко В.П.)

    Заступник  директора  з  навчально-виховної роботи Орищенко В.П. під час свого виступу висвітлила питання «Плекаємо обдарованих, плекаємо наукову еліту», ознайомила з системою роботи та результативністю роботи  з обдарованими учнями. Гості з задоволенням ознайомились з презентаціями  робіт переможців обласного конкурсу–захисту  науково-дослідницьких робіт Аніканової К., Пучніної Д. та Лисака А.   

Беручи участь у науково-дослідницькій роботі, юні науковці переко-нуються у необхідності творчого підходу до власної діяльності, вибору свого майбуття, поступово переконуючись у правильності твердження, що для того, щоб чогось у житті досягти, треба постійно і вдумливо працювати. Самостійно відшукуючи шляхи і способи розв'язання проблем, діти опановують навички дослідження, пошуку, творчості, які їм не¬одмінно знадобляться у майбутній професійній діяльності.

    Панкевич В.І. та Філіпова С.М. провели тренінг «Формування дослідницьких умінь учнів». Гості виступили  подякували педагогічному колективу НВК за змістовну і цікаву презентацію системи роботи  закладу з обдарованими учнями та організацію науково-дослідницької діяльності в навчальному закладі, залишивши на згадку відгуки: «Ознайомилась з досвідом роботи закладу і отримала море позитиву», «Позитивне враження від закладу, від спілкування з педагогами, від обміну досвідом, від отримання нової корисної інформації», «Високий професіоналізм, креативність, вражають добрі результати роботи, великий потенціал», «Надзвичайно задоволена заходом, дізналась про роботу закладу, педагогів; захоплена роботою учнів-молодих науковців!», «Мені було дуже цікаво спілкуватися з креативними людьми, отримала величезне задоволення», «Вдячна за можливість перейняти досвід роботи колективу», «Результативність роботи закладу 300% - наслідок злагодженої роботи педагогічного колективу; діти і вчителі закохані в свою найкращу школу» та інші.

    Завершився продуктивний день виступом хору закладу під керівництвом вчителя музики Безуглої О.М., а гості щиро аплодували та підспівували учням.

    Педагогічний колектив закладу не зупиняється на досягнутому, творча робота наших колег  та учнів продовжується. Ми й надалі будемо працювати під девізом «Вірте в  талант і творчі сили кожного вихованця». Розуміємо, що успіх приходить до тих, хто рухається уперед.
 

Орищенко В.П.,
заступник директора
з навчально-виховної роботи

 

Переглядів: 317 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: