Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2013 » Листопад » 23 » Підсумки проведення тижня, присвяченого міжнародному конкурсу з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер»
16:10
Підсумки проведення тижня, присвяченого міжнародному конкурсу з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер»

Підсумки проведення тижня, присвяченого міжнародному конкурсу з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер»


 
З 7 по 14 листопада 2013 р. в НВК проходив тиждень, присвячений міжнародному конкурсу «Бобер» з інформатики та комп’ютерної вправності.
Міжнародний конкурс «Бобер» проводиться з метою підвищення ІКТ-компетентності дітей, ознайомлення їх із сучасними інформаційними технологіями, комп’ютерною технікою та літературою. Конкурс проводиться щорічно в перший тиждень листопада спільно з Міжнародною Спільнотою "Бобер” ("International Beaver Community”). Організація «International Beaver Community» налічує на сьогодні 13 країн. В Україні вперше було проведено конкурс у 2008 році.




 

Учні нашого закладу є активними його учасниками цього конкурсу, адже кількість дітей, які взяли участь у поточному навчальному році в турнірі (94 учасники) збільшилась майже у 2,5 рази порівняно з минулим навчальним роком (38 учасників). Нестандартні завдання з інформатики в ігровій формі, з історії обчислювальної техніки, графічні головоломки для допитливих, інтерактивні вправи з казковими героями, погодьтеся, не можуть залишити дітей байдужими.

Учні 10-11 класів у рамках проведення тижня взяли активну участь у обласному конкурсі відеороликів, присвячених конкурсу «Бобер» та шкільному конкурсі плейкастів «Я – фотограф»: Дундєва Лілія (11-А кл), Кваша Юлія (11-А кл), Цвіркун Тетяна (11-А кл) представили свої відеофільми «Добрюка Бобер», «Бобер – розумний помічник», «Бобрик»; учитель інформатики Пашко Юлія Олегівна разом з авторським колективом творчих учнів 6-А класу та 11-А класу стали переможцями обласного конкурсу відеороликів і отримали дипломи ІІІ ступеня за відеоролик «Володар гребель: братство Бобра».
 

Учні Іваненко Євгенія (11-В кл), Ковалішин Дмитро (10-Б кл), Дякова Марія (11-В кл) отримали перемогу в конкурсі плейкастів (див. вкладку «Учнівські роботи» на сайті закладу). Журі конкурсу відзначило роботи Компанійця Івана (11-Б кл.), Безуглої Оксани (10-Б кл.), Дундєвої Лілії (11-А кл.), Колєснікової Анастасії (11-А кл.), Шуліки Олени (11-В кл.), Іванини Анни (11-А кл.), Охріменко Тетяни (11-В кл.), Федорової Анастасії (11-В кл.), Воронько Дарини (11-В кл).

 

Церемонія нагородження переможців і учасників тижня відбулась 18 листопада. Директор НВК Сопільняк Ю.М., заступник директора з НВР Мілікова А.І., учитель інформатики Пашко Ю.О. привітали учнів, вручили їм призи та подарунки, надані спонсорами – власниками магазинів «Міраж» та «Океан», за що щиро дякуємо!



Бобер! До наступного року!

Пашко Ю.О.,

учитель інформатики



Переглядів: 363 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: