Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2017 » Вересень » 5 » Перше вересня в НВК
21:20
Перше вересня в НВК

Перше вересня в НВК

Перше вересня – це більше ніж початок осені. Для більшості дітей - це свято. Свято першого дзвоника, зустрічі з шкільними друзями та вчителями, які проведуть їх у нові незвідані куточки Країни знань. Для випускників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він стане межею між дитинством і дорослим життям.

Свято першого дзвоника у НВК розпочалося оплесками присутніх із спалахами фотокамер. Першими завітали на свято першокласники, поповнивши сім’ю НВК. Маленькі школярі з цікавістю роздивлялися двір, на якому можна буде побігати на перерві, шукали поглядом рідні та знайомі обличчя.

За традицією на наше свято із добрими побажаннями завітали почесні гості: заступник міського голови Сергій Анатолійович Гребенюк, головний спеціаліст відділу освіти Знам'янського міськвиконкому Попова Тетяна Миколаївна.

Слова вітань лунали і від директора закладу Сопільняка Юрія Михайловича, який наголосив, що це свято кожного з нас та побажав першокласникам сміливо крокувати Країною знань.
Святковий настрій створила Запісочна Вероніка, виконавши пісню про Україну.

На згадку про свято учні 11 – их класів (кл. кер. Філіпова С. М. та Борзенко Л. М.) вручили першокласникам дзвіночки та солодкі подарунки.

Свято закінчилося урочистим виконанням Гімну України, який звучав потужно, сплітаючи в одне ціле багатоголосся дітей, батьків та вчителів.
Вітаємо всіх із початком навчального року і бажаємо нових досягнень та перемог!

 

Педагоги – організатори:
Гуртова І. С.
Соколова А. М.

 

 

Переглядів: 343 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: