Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2017 » Травень » 7 » Пам’яті Шекспіра
19:20
Пам’яті Шекспіра

Пам’яті Шекспіра

Великим святом в Англіївважається 23 квітня - День народженняУільямаШекспіра. Рівночерез 52 роки у 1616 році  великий англійськийпоет помер. Обидвіціподіївідбулися в Стратфорді-на-Ейвоні. Щороку в цей день люди з усього світу приїжджаютьдо Англії, щобузяти участь уцеремоніях вшанування пам’яті. А ми на подяку знаменитому поету,читаємо і перечитуємойоговсесвітньо відомі твори: "Отелло", "Гамлет", "Макбет", "Ромео і Джульета", "Король Лір", "Дванадцятаніч" інезабутнісонети.

Минулоготижня у НВК  учні 8-11 класів із учителями Макаровою Г.В. та Приходченко Т.А. провели  захід, присвячений творчості великого драматурга . Глядачі мали можливість поринути в епоху, в якій жив і творив  Шекспір, пригадати цікаві  факти біографії   поета та його безсмертні афоризми, насолодитися прослуховуванням  сонетів   у перекладі С. Маршака та Д. Паламарчука, а також музичними композиціями, покладеними на слова легендарного класика. Проникливо і незабутньо лунав  сонет у акапельному виконанні СагіноїВладислави та Гвоздик Олександри (учениць 8-А класу). Завершили виступ учні 9-А  класу, виконанням прекрасного вальсу.
Родзинкою стала інсценізаціяфрагменту  драми" Ромео і Джульєтта"у виконанні Омельяненко Ольги та Брижицького Іллі. Сцена вічного кохання закінчилася  хореографічною композицією  учнів 8-А та 9-А класу.

Кульмінацією заходу стала пісня " Вітер змін" , яка об’єднала всіх учасників. Присутніх  вразили щирі слова  композиції, які написала учениця8-А класу Омельяненко Ольга.
 

Вчителі англійської мови
Г. Макарова та Т. Приходченко
    

 

Переглядів: 320 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: