Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Лютий » 20 » От і настав День Валентина!
00:19
От і настав День Валентина!

От і настав День Валентина!

   От і настав День Валентина -2014! І знову школярів різних вікових груп  підхопила «хвиля кохання». З раннього ранку і  до кінця уроків усі активно обмінювались різнокольоровими романтичними посланнями: «валентинками», солодощами й щасливими посмішками. А ввечері всі бажаючі зібрались  на святковому заході «Кохання навкруги».


Цього разу ми вирішили відмовитись від традиційної форми ( змагання романтичних пар)  і відпочити під гарну музику, яскраві танці, романтичні пісні.




Усіх присутніх вразила емоційна хореографічна композиція в латино-американських ритмах у виконанні Дар’ї Московець та її партнера. Як завжди, весело пройшов виступ учнів 9-А класу. Вихованці 9-В класу нагадали присутнім про перше дитяче кохання, а пісні у виконанні                    Метаксе Мкртчян, Дар’і Сєрової, Антона Безая і Яни Кравченко навіювали почуття легкого смутку від того, що кохання може бути нерозділеним і швидкоплинним. Кохання в стилі диско 80-х на крилах танку прилетіло вслід за дівчатами  10-Б класу. Красуні з 11-А класу  вразили виконанням пісенного твору англійською мовою  на тему кохання.



Окрасою вечора стали хореографічні композиції у виконанні танцювального колективу «Екстраверт» (керівник Катерина Степанова ) й талановитих маленьких вихованців Наталії Залєвської.


Закінчився  наш романтичний вечір святковою дискотекою…

Чекаємо на наступне Свято Кохання!

Переглядів: 430 | Додав: Teacher | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: