Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2021 » Грудень » 30 » Освітній хаб - старт молодого вчителя
11:44
Освітній хаб - старт молодого вчителя

Освітній хаб - старт мололого вчителя

Освітній хаб – старт молодого вчителя, вільний простір для пізнання нового. Задля підвищення професійних компетентностей молодих учителів 29 грудня 2021 року у закладі відбулося засідання Школи педагогічної майстерності (керівник Приходченко Т.А.). Молоді вчителі Бургаз О.О., Зайченко К.Л., Коваль А.С., Ларіонова Ю.М., Сидоренко Я.І. та практичний психолог Захаренко Ж.Л. презентували власні досягнення , обмінялися ідеями, набутим досвідом, розповіли про проблеми, з якими зіткнулися.

Директор закладу Погребняк О.В. зазначила, що молодий учитель у навчальному закладі для керівництва означає не тільки приплив молодих, творчих сил, а й розробка системи заходів роботи з молодими фахівцями, спрямованої  на професійно-педагогічну адаптацію. Заступник директора з НВР Руднєва О.В. поділилася власним досвідом педагогічної діяльності та провела майстер-клас, звернула увагу на ведення шкільної документації (складання календарно-тематичних планів, створення конспекту уроку та ведення  класного  журналу).

Керівник Школи педагогічної  майстерності Приходченко Т.А. відмітила, що робота  з молодими спеціалістами є важливою ланкою в стратегії розвитку закладу, формування кадрової політики.  Становлення молодих педагогів – безперервний процес набуття особистістю професійних компетентностей, які виражаються в саморозвитку та самореалізації.

 

Переглядів: 101 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: