Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2019 » Вересень » 18 » Олімпійський тиждень в початковій школі
20:39
Олімпійський тиждень в початковій школі

Олімпійський тиждень в початковій школі

 
Олімпійський тиждень в початковій школі. А розпочали  його  в понеділок, 9 вересня   вчителі  фізичної  культури  О. Булах  та Т. Шкамаріда. Вони  розповіли учням про видатних українських спортсменів, переможців та призерів Олімпійських ігор. Нам є чим пишатися!!!!  

У вівторок, 10 вересня були проведені змагання серед учнів 2-4 класів під гаслом «Юні олімпійці серед нас!» Школярі стали учасниками цікавих естафет, змагань з м῾ячами, обручами та скакалками.

У середу, 11 вересня вчителі О. Булах та Т. Шкамаріда провели ранкову зарядку для учнів початкової школи. Дзвінкоголоса малеча струнко вишикувалась на  шкільному подвір῾ї і з задоволенням виконувала фізичні вправи.

   Всім відомо, що ранкова гімнастика, або так звана "зарядка” - це запорука вдалого дня, а також це ще й дієвий спосіб фізичного виховання школярів. Доведено, що регулярні заняття ранковою зарядкою надають загальнозміцнювальну дію, підвищують імунітет, стимулюють діяльність усіх систем організму, покращують сон, апетит і загальне самопочуття. Розвиток спортивної галузі є одним з пріоритетних завдань державної політики. Популяризація здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом є одним із напрямків, визначених програмою Президента України «Діти – майбутнє України».

Сподіваємося, що проведена зарядка для когось стане повсякденною необхідністю, а для інших – поштовхом до занять спортом і фізичною культурою!

У четвер, 12 вересня вчителі О. Булах та Т. Шкамаріда провели з учнями початкової школи  конкурс малюнків на асфальті та зустріч з тренерами КДЮСШ.

Ось вже й добіг до кінця останній день Олімпійського тижня. У цей день, в п'ятницю, 13 вересня вчителі фізичної культури НВК О.Булах та Т.Шкамаріда переглядали з учнями початкової школи мультфільми та фокументальні фільми на олімпійську тематику.

  Діти із захопленням брали участь в усіх заходах Олімпійського тижня та отримали багато задоволення і позитивних емоцій. Сподіваємося, що майбутні  олімпійці серед нас. бажаємо всім майбутніх перемог, успіхів та спортивних досягнень.
Щасти Вам!
 
 
Вчителі фізичної культури
Булах О.С. та Шкамаріда Т.С.

 

Переглядів: 187 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: