Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2016 » Вересень » 11 » Олімпійський тиждень в початковій школі
18:33
Олімпійський тиждень в початковій школі

Олімпійський тиждень в початковій школі

На початку вересня  щорічно у нашому закладі в рамках Всеукраїнського Олімпійського тижня проводяться спортивні заходи для учнів. Вони сприяють фізичному розвитку  дітей, зміцненню їхнього здоров’я та формують навики здорового способу життя. Активну участь у цих заходах брали учні початкових класів.
5 вересня вчителі фізичного виховання Булах Олександр Станіславович та Шкамаріда Тетяна Станіславівна провели єдину ранкову гімнастику для молодших школярів.

На уроках з основ здоров’я  вчителі початкових класів будуть продовжувати роботу із збереження та зміцнення здоров'я дітей,  формувати навички здорового способу життя.
                                
6 вересня  вчителі фізичного виховання Булах О.С та Шкамаріда Т. С. провели конкурс малюнків на асфальті, який був присвячений Олімпійському руху.

7 вересня відбулися змагання між учнями 2-х ¬ ¬-  4-х класів  під  назвою «Ми майбутні олімпійці!». Оцінювали рівень підготовки команд учителі початкової школи. Переможених у цьому змаганні не було. За олімпійським принципом «Головне - це  участь» перемогла дружба!

8 вересня учні початкової школи за допомогою сучасних інформаційних технологій переглянули фото- та відеоматеріали про Олімпійський рух, а також повеселилися разом з героями мультиплікаційних фільмів.

9 вересня в закладі був проведений Олімпійський урок серед учнів початкової школи під назвою «Відкриття олімпійських ігор». Учні мали можливість познайомитися з українськими спортсменами - Олімпійськими чемпіонами та призерами  й показати обізнаність у олімпійській символіці та олімпійських видах спорту.

Завершився Олімпійський тиждень  яскраво. 10 вересня вчителі Булах О.С., Шкамаріда Т.С. з учнями 4-х класів в рамках міського свята Дня фізичної культури і спорту провели майстер-клас з ритмічної гімнастики в міському парку відпочинку та отримали призи.

Ось так цікаво та весело пройшов Олімпійських тиждень у нашому закладі! Бажаємо усім міцного здоров’я, бадьорості духу, вдалих стартів і нових яскравих перемог.!

Більше фото і відео тут:
https://vk.com/album-49459160_235754948

 

 

Переглядів: 592 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: