Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Червень » 2 » Обласний семінар заступників директорів з виховної роботи на базі Знам'янського НВК (+відео)
21:06
Обласний семінар заступників директорів з виховної роботи на базі Знам'янського НВК (+відео)

Обласний семінар заступників директорів з виховної роботи на базі Знам'янського НВК(+відео)

Травень – місяць багатий на події, особливо в шкільному житті. Закінчуються навчальні заняття в школі, складають іспити випускники, пишуть залікові контрольні роботи учні інших класів. І саме в травні педколектив НВК та його учні зустрічали учасників обласного семінару заступників директорів з виховної роботи.
У наш заклад завітали гості з великих і малих шкіл, з найвіддаленіших куточків Кіровоградської області. Очолили роботу семінару Міцай Ю.В., керівник науково-методичної лабораторії виховної роботи і формування культури здоров’я та Гайда Л. А., методист цієї лабораторії КЗ КОІППО.
Знам’янському навчально-виховному комплексу є чим пишатися: згуртований мобільний педколектив, значна кількість учнів-переможців обласних олімпіад, переможців останнього ІV етапу Всеукраїнських олімпіад та ІІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, переможців різноманітних інтелектуальних та творчих конкурсних випробувань, навчальних семінарів, турнірів, діюча ДМГО.
Учасників семінару зустрічали запальним українським танком, хлібом та сіллю. Директор НВК Сопільняк Ю.М. провів екскурсію у стінах закладу, показав світлі, добре оснащені навчальні кабінети, шкільний музей, спортивні зали, їдальню. У чудовому зеленому куточку, затишному місці для відпочинку, наші гості влаштували фотосесію.
Роботу семінару продовжила заступник начальника відділу освіти Черкас Н.Л., яка розповіла про досягнення освітянських закладів нашого міста. Цікаву й змістовну презентацію виховної роботи підготувала Маслюкова В.В., заступник директора НВК з виховної роботи.
На спільному засіданні шкільного євроклубу «Меридіан» (керівник Панкевич В.І.) та дитячо-молодіжної громадської організації «Оберіг» (координатор Філіпова С.М.) наші учні показали вміло організовану, глибоку й кропітку науково-дослідницьку роботу з проблеми «Кольори Шевченкової долі», саме над таким проектом працювали вони у рік, проголошений роком Т.Г.Шевченка.
Переможці обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт з екології Лемешко О. (учень 10 класу) та Озеряний О. (учень11 класу) презентували свої дослідження, якими керувала Іваник Л.В., учитель біології. Роботи учнів високо оцінило журі ІІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких, який проходив у місті Києві.
Завершилася зустріч цікавою та змістовною екскурсією до Чорноліського лісового господарства, яку допомогли провести Яценко О.М., головний лісничий лісгоспу, Бойчук О.І., директор лісової школи, Баранов С.М., інженер лісгоспу. За підтримку й допомогу адміністрація та педколектив закладу дуже вдячні тим, хто допоміг зробити наш семінар більш змістовним, насиченим новітніми технологіями, новими методами роботи. Високу оцінку отримали усі заходи, що були проведені в ході семінару, як керівниками КЗ КОІППО, так і самими учасниками – заступниками директорів з виховної роботи. Вони висловили щиру вдячність за роботу семінару, обмінялись враженнями, необхідний матеріал брали на особисті електронні носії, фотографували .

Сорокіна Г.Д., заступник директора НВК
з навчально-виховної роботи

Переглядів: 390 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: