Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2017 » Лютий » 10 » НВК за здоровий спосіб життя!
16:46
НВК за здоровий спосіб життя!

НВК за здоровий спосіб життя!

Мета вчителя - піклуватися про життя та здоров'я учня. Стало доброю традицією в закладі проводити профілактичну роботу щодо збереження здоров'я.
Протягом тижня «Зроби свій вибір на користь здоров'я» учні проходили сходинки: інформація та творчість, казкова та ігрова майстерність, вони були представлені у цікавій та пізнавальній формі.

У понеділок відбулося відкриття тижня. Було оформлено стенд «Зроби свій вибір на користь здоров'я» (педагоги - організатори), виставку – попередження «Крокуємо здоровими у світле майбуття» (бібліотекарі), класні керівники провели години спілкування.

У вівторок за традицією учні прослухали корисну інформацію про здоровий спосіб життя під час радіолінійки про здоров'я, педагоги – організатори оформили виставку малюнків «Я обираю здоровий спосіб життя», представники учнівського самоврядування організували та провели шкільний квест «Скажи цигарці – Ні». Учителі фізичної культури разом із учителями – предметниками та учнями закладу долучилися до благодійної акції #22 Pushup Challenge.

У середу педагоги – організатори для учнів 1 – 4 класів провели виховну хвилинку « Для малечі про корисні для здоров'я речі», учні 9 – 11 класів виготовили буклети «Молодь обирає здоров'я», бібліотекар Мостова Н. В. провела урок – вікторину «Здоровим бути круто!»

У четвер учні 5 – 6 класів підготували виставку «Мріє стати чемпіоном кожен з нас, пам'ятай: спорт – це просто клас!» Виставку світлин «Мама, тато, Я – спортивна сім'я» оформили для учнів 1 – 4 класів.

Тиждень закінчився виставкою стіннівок «Моє здоров'я – в моїх руках», яку підготували учні 7 – 8 класів. Завдяки роботі, яка проводиться з учнями та ефективно впливає на їх розвиток, навчання, ми можемо бути упевненими у тому, що вони зроблять правильний вибір на користь здоров'я, адже здоровий спосіб життя нині в моді. Тож ми бажаємо усім лише міцного здоров'я. Нехай навчання, спорт, музика замінять вам згубні звички! Зробіть своє життя світлим та безтурботним!
 

                                                                            Педагоги – організатори:
                                                                            Гуртова І. С.
                                                                            Соколова А. М.

 

Переглядів: 331 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: