Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Жовтень » 13 » Навчально-виховний комплекс – захисникам України
23:08
Навчально-виховний комплекс – захисникам України

Навчально-виховний комплекс – захисникам України

Традиційно на початку жовтня в навчально – виховному комплексі «Знам’янська загальноосвітня школа  I – III ступенів № 2 - ліцей» стартували щорічні акції «Три овочі» та акція «Милосердя». Цього року  умови цих акцій були змінені, тому що допомогу надавали бійцям-землякам в зону АТО.


Учні нашої школи активно долучилися до заходів, спрямованих на підтримку і допомогу воїнам, які знаходяться в зоні  бойових дій.
Вихованці 1 – 11-х класів разом з батьками та вчителями приносили  до НВК овочі, фрукти, ковдри, теплі речі (куртки, светри, штани, шапки), усе, що могли, адже розуміють – на Сході йде справжня війна.


Діти кажуть, що переживають за кожного бійця, пишаються ними і хочуть їм хоч чимось допомогти. Їдальня НВК (приватний підприємець Галина Козленко) також долучилась до благодійної акції. Наші вмілі кухарі напекли для  захисників біля 130 пиріжків.  
 


8 жовтня учні 10 – х, 11 – х класів разом з вчителем історії і правознавства Філіповою С. М. відвезли зібрану гуманітарну допомогу воякам у військову частину с. Канатове для подальшого транспортування в зону АТО. Друга частина гуманітарного вантажу з НВК відправлена до військової частини 10 жовтня за сприяння приватного підприємця Віталія Щурова.
Для підтримки духу, почуття патріотизму, віри в краще майбутнє для військових у с. Канатове силами міського Палацу культури було організовано концерт. Співали пісні про мир та Україну, читали вірші. У промовах згадували героїв АТО, які віддали своє життя за вільну, Єдину Україну.
Висловлюємо велику подяку учням НВК, їхнім батькам,  педагогічному колективу, колективу їдальні НВК, заступнику директора з господарської роботи Олегу Єфременку і секретарю НВК Єльвірі Бойко за організацію надання військовослужбовцям гуманітарної допомоги.  
Ми не зупиняємося на досягнутому, а будемо і надалі підтримувати нашу Українську Армію, нашу рідну Батьківщину – Україну!


Педагоги-організатори НВК
Інна Неводнича і Анна Соколова

 

Переглядів: 380 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: