Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2017 » Лютий » 16 » На «балу в Попелюшки»
19:09
На «балу в Попелюшки»

На  «балу в Попелюшки»

Казка - це диво, сповнене краси, це чарівний і незвичайний світ. І саме із слів «БАЛ! БАЛ! БАЛ!» - починаються фантастичні перетворення в житті казкових персонажів. Згадайте «Попелюшку». Напевне, кожна дівчинка мріяла побувати на балу та зустріти  свого казкового принца. Рано чи пізно  мрії збуваються!

14 лютого в День усіх закоханих учні НВК№2 відвідали справжній бал. Гостей зустрічали король та королева, які влаштували це дійство, аби обрати для свого пустотливого сина справжню принцесу. На балу зустрілись персонажі літературних творів, які знайомили присутніх з гарними манерами, правилами поведінки на балах, мистецтвом користування віялом. Звичайно ж, було багато танців, звучали сонети Петрарки і Шекспіра, романси про кохання, а наприкінці заходу були обрані принц і принцеса балу. Гості  отримали позитивні емоції, а  всі  артисти  - солодощі від спонсорів свята.

На  «балу в Попелюшки»  наш  заклад  представляли  такі  учасники:  учениці
10-А класу Валерія Велика (мадам Коррі) і Діана Молчанова (принцеса Дафна), учениця 6-В класу Аліна Філіпченкова (принцеса Еліза), учні 8-А класу Ілля Брижицький (церемоніймейстер) та Володимир Плаксивий (принц).  Окрасою балу стала романтична пара в особі Анастасії Шпаченко (10-А клас) і Артема Шевчука (11- В клас).  

 

У якості спеціальних кореспондентів НВК бал
відвідали В.Маслюкова, І. Гуртова, А.Соколова

 

Переглядів: 342 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: