Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Травень » 8 » Музейні зустрічі
22:54
Музейні зустрічі

Музейні зустрічі

Напередодні свята Дня Перемоги молоде покоління традиційно зустрічається з учасниками Великої Вітчизняної війни. Цього разу учні 9-х класів навчально-виховного комплексу зустрілись з шанованими ветеранами в стінах міського краєзнавчого музею (директор Т. Кулик). Спогадами про жахливий воєнний час ділилися Ніклонський Георгій Іванович, Смірнов Микола Павлович і Щава Микола Макарович. Зустріч пройшла у теплій атмосфері. Діти довго не хотіли відпускати вже літніх, але молодих душею фронтовиків.


Юність зустрічалась із досвідом… Але, на жаль, той досвід набувався ціною важкої, непосильної праці під час фашистської окупації та на полі бою, де поруч із нашими ветеранами, молодими ще тоді солдатами, щохвилини гинули їхні однолітки від ворожих куль і гранат. Мільйони  не дочекалися світлого Дня Перемоги. А тим, хто зараз поруч з нами, бажаємо бути здоровими, жити довго у мирі та злагоді.
 Ми, сучасне покоління, завжди будемо  цінувати та берегти  МИР  в Україні, адже його здобуто такою дорогою ціною -  життям Людей!

 


Заступник директора НВК з виховної роботи
Вікторія Маслюкова

 

Переглядів: 378 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: