Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2016 » Вересень » 27 » Міжнародний День Миру
17:20
Міжнародний День Миру

Міжнародний День Миру

«Людина створена природою для миру,
а не для війни, народжена для радості,
а не для горя»
                                           Франсуа Рабле

Мир у рідній Україні – найзаповітніше бажання всіх українців, котре висловлюється вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення Дня Миру щороку долучається і наш НВК. Учні закладу беруть участь в акції «Голуб миру». Саме 21 вересня кожен учень ішов до школи з символом миру – голубом, виготовленим власноруч, щоб прикрасити свої кабінети. Вони різні, але всі символізують одне – прагнення учнів, щоб діти на Землі були щасливими, ходили до школи, грали, жили у мирі!

Події, які відбуваються сьогодні на сході нашої країни, не залишають байдужими школярів НВК. Саме для них був проведений виховний захід «Ми за мир!», ведучими якого були учні 11-В класу Штефан Ірина та Шевчук Артем.

Гості свята,учні 3-Б та четвертих класів, разом із класними керівниками ,вчителем музики заспівали Гімн України та пісню «Нам потрібне мирне небо»,у виконанні учнів 6 класу. Ми ледве стримували сльози під час виконання учнями 8-А класу пісні «Я тебе ненавиджу війна». А пісня «Україна в нас одна» надала усім віри у мирне майбутнє.

Хвилиною мовчання було вшановано наших героїв-земляків: : Віктора Голого, Дмитра Цуркана ,Катерину Носкову, Сергія Капелюху, Миколу Бутенко, Віктора Ярмошевича, Дмитра Кисличенко, Дмитра Єфремова.
Сподіваємось, що весь світ почує голоси наших маленьких знам’янчан : «Хай буде мир на всій Землі!»

За підготовку та проведення заходу щира вдяка вчителю музичного мистецтва,керівнику вокально-хорового гуртка Безуглій О.М., нашим справжнім артистам та ведучим, учням 5, 6, 8 і 11 класів, гостям свята, заступнику директору з виховної роботи Маслюковій В.В., бібліотекарям НВК Мостовій Н.В., Романовій А.В. маленьким глядачам та їхнім класним керівникам .
 

Педагоги-організатори НВК
Гуртова І.С., Соколова А.М.

 

Переглядів: 343 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: