Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2013 » Вересень » 9 » Мандрівка в Країну знань
22:07
Мандрівка в Країну знань

Мандрівка в Країну знань

     Швидкоплинно промайнуло веселе та безтурботне літо. І ось на  затишному подвір’ї НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей» знову вже чується радісний сміх та хвилювання малечі. Дуже скоро голосистий дзвоник  повідомить про початок нового 2013-2014 навчального року. 

     1 ВЕРЕСНЯ - День знань - особливе свято! Воно завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення міського голови І.Крижановського, начальника міського відділу освіти Н.Попової та депутатів міської ради, які користуючись нагодою, принесли дарунки шкільному закладу та учням. 



     Кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням - до своєї другої домівки -  школи.

     Саме сьогодні від всієї душі хочеться побажати всім успіхів у навчальному процесі, щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

     Щасти Вам!

Переглядів: 449 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: