Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2017 » Лютий » 27 » «Мама, тато, я – спортивна сім’я»
17:04
«Мама, тато, я – спортивна сім’я»

«Мама, тато, я – спортивна сім’я»

«Увага! Увага! Усім! Усім! Спортивне свято завітало в  шкільний веселий дім!» - такими словами  розпочався  захід  під назвою «Мама, тато, я – спортивна сім’я», що відбувся  24 лютого 2017 року у НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ст.№ 2 - ліцей».
Змагання – це завжди весело і цікаво , а якщо ще  ти капітан команди, до складу якої входять твої найближчі друзі - мамо і тато, то ця подія є ще й незабутньою!  А до того ж усім навколо забезпечений бадьорий настрій, безліч емоцій та нестримні веселощі! Поєднавши і спорт, і розваги, і здорову конкуренцію , свято стало незабутнім як для дітей, так і для  дорослих. Адже за щоденними клопотами родині не так вже й часто випадає  нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою. Тому на першому плані – не тільки спорт, а й   об'єднання  родини.

Зі свого боку,  організатори (учителі фізичної кільтури НВК Булах Олександр та Шкамаріда Тетяна), підготувавши оригінальні естафети, постаралися, щоб учасникам змагань було весело виборювати звання найспортивнішої сім’ї.
Участь у заході взяли батьки і діти 2-Б класу (класний керівник Мазур Л.І.). Різні за інтересами, вподобаннями, професіями, дорослі не втратили найголовнішого -молодечого запалу і таланту повертатися в дитинство.
А діти , у свою чергу,  з нетерпінням чекали, коли разом з татом і мамою зможуть випробувати свої сили, демонструючи  швидкість, спритність та командну згуртованість. Це було справжнє свято для учасників та глядачів. Батьки і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля в родинному колі. Вони з неймовірним азартом бігали, стрибали та долали усі перешкоди.
У результаті непростих випробовувань третє місце посіла команда «Кактуси» (сім’я Кириченко), друге - команда «Ураган» (родина Курікових). А незаперечним переможцем  сімейних змагань, показавши найкращі результати, стала команда «Міцний горішок» (родина Молчан).

Кульмінаційним моментом незабутнього свята стала зворушлива пісня «Україна – це я» у спільному виконанні учнів 2-Б та 4-б класів(музичний керівник Безугла О.М.). Патріотична композиція не залишила байдужим жодного глядача в залі. Усі присутні приєдналися до юних виконавців, підтримуючи їх не тільки оплесками, а й виконанням своєрідного дитячого «гімну України» !

Приємним солодким фіналом став подарунок від батьків учнів 2-Б класу  – торт з олімпійською символікою, яким ласували не тільки учасники змагань, а й усі учні 2-Б класу. Втім, не лише заради цього боролися команди. Головна мета свята - залучити батьків та дітей до спільної справи. На власному прикладі мами й тата показали своїй малечі, що спорт -  це основа здорового способу життя. А бути зразком для своєї дитини – найвища нагорода, зізнаються дорослі.


 

Бажаємо нашим сім’ям завжди бути здоровими, спортивними та найдружнішими родинами на світі!

 

Переглядів: 338 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: