Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Жовтень » 13 » Красива осінь вишиває золотом клени...
22:42
Красива осінь вишиває золотом клени...

Красива осінь вишиває золотом клени...

Красива осінь вишиває золотом клени, яскраве сонечко дарує нам своє осіннє тепло, а учні  НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» отримали велику кількість позитиву та гарного настрою від талановитих артистів Кіровоградської обласної філармонії на чудовому концерті, який відбувся  9 жовтня 2014 року в стінах рідного навчального закладу.
Це було справжнє свято з гарними піснями та веселими розвагами.
Чарівна посмішка і веселі конкурси ведучої Анни Тишкус покращили всім настрій, а особливо хлопцям, які були захоплені вродою молодої ведучої.


Серця дівчаток та жінок зачарували гарними піснями яскравий Ярослав Страшной та перспективний молодий соліст Владислав Найда.
Торкнулися душі кожного глядача в залі рядки вірша «Чи знаєш, що ти людина?», який декламувала Олена Лебеденко.
Незабутніми залишаться і запальні мелодії попурі у виконанні Олени Фурманової на її чарівній скрипці, і веселі пісні яскравої й енергійної солістки Світлани Пляки: «Эй, моряк» та «Верба», і якісна творча робота звукорежисера.


Всі глядачі у єдиному запалі підтримали думку, що  «Українському роду-нема переводу» і, що  страви українські – найкращі у світі, а особливо «Варенички у сметані», оскільки саме запальні українські пісні під такими назвами у виконанні емоційного і харизматичного співака Владислава Кашпуренка  стали до вподоби  глядачам , адже саме цього артиста просили заспівати на біс.
Висловлюємо щиру подяку керівництву Кіровоградської обласної філармонії, а особливо Оксані Петрівні Буртовій, і чудовим артистам за прекрасну організацію концертів для учнівської молоді, за гарний настрій і справжнє свято!

 

Ми Вас любимо!

Педагоги-організатори НВК
Інна Неводнича і Анна Соколова

 

Переглядів: 401 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: