Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2013 » Листопад » 10 » Конкурс творчества в ЦДЮТ
23:49
Конкурс творчества в ЦДЮТ

Конкурс творчества в ЦДЮТ

У час, коли сонце шле свої промені, ося¬ваючи щасливі, привітні усмішки... Коли сади одягнулись у золотаве вбрання...Коли навколо квітнуть хризантеми...Коли яскраві усмішки дарує нам, останнє жовте листячко… І осінь крокує впевненою ходою, наближаючи всіх до зимової пори.  Природа надихає нас на творчість.

30 жовтня 2013 року в ЦДЮТ відбувся міський фестиваль мистецтв «Назустріч мрії», в якому брали участь учні шкіл міста і селища Знам’янка.  Всі вони зібралися, щоб вшану¬вати мистецтво, показати свій талант і здивувати журі своїми вміннями.


 Кожен приніс із собою неоціненний скарб — любов до поетичного слова, музики, образотворчого мистецтва, хореграфії. А ще — доброзичливість, бажання творити, дарувати одне одному мить насолоди від спілкування. Відомо, що творчість — найвища форма активності та самостійності в діяльності людини.

Своєю творчістю поділилися зі всіма і учні НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ст. №2- ліцей», за що й були відзначені дипломами. Це  Мельничук Антон(10-В), Пересадченко Марина (10-Б), Дячкова Катерина (8-В), Вінник Ольга (3-В), Вінник Іван (4-А), Меренков Іван (3-А).

Окремі слова вдячності скажемо на адресу Погосян Ірини (8-В), Сопової Єлизавети і Кравченко Яни (9-Б), Нехаєвої Дар’ї (9-А), Павлової Олени   (6-Б), Зубової  Анастасії (3-Б) та іншим учням  за їх малюнки та вироби з різних матеріалів.


 «Кожна людина — це цілий світ», — писав Д.Писарєв. І тільки сила мистецтва дає нам змогу пізнати цей безмежний світ.

Нехай тепло зустрічі на фестивалі ще довго зігріває ваші душі. Бажаємо вам успіхів у навчанні, натхнення, творчих зльотів і лише перемог!

Слід зазначити , що всі учасники були гарно підготовлені до конкурсу і  володіють справжніми талантами, а це є доказом того, що українська молодь - справді талановита.

                                                                     

    

    Педагоги - організатори
  навчально-виховного комплексу
    Інна Неводнича і Анна Соколова


Переглядів: 432 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: