Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Жовтень » 13 » Коло друзыв
15:46
Коло друзыв

Вихованці НВК взяли участь у фестивалі

4 жовтня у місті Знам'янка відбувся фестиваль "Коло друзів", метою якого було зміцнення та розширення кола друзів у різних регіонах Кіровоградської області. Організатором фестивалю виступає Фонд «Відкрита Україна», який основними пріоритетами своєї діяльності вважає проведення дитячих та молодіжних соціальних проектів. Основною метою фестивалю «Коло друзів» у місті Знам'янка було вшанування пам'яті нашого земляка, учасника бойових дій в зоні АТО Віктора Голого та збір коштів для його родини.

Вихованці навчально-виховного комплексу взяли участь у концертній програмі фестивалю. Учні 6-А класу Влада Сагіна, Олександра Гвоздик і Брижицький Ілля із патріотичним запалом продекламували літературну пісню Павла Чубинського «Ще не вмерла Україна», а їхня однокласниця Ольга Омельяненко виступила із поезією Тараса Шевченка «За сонцем хмаронька пливе».

Учасники фестивалю також взяли участь у майстер-класах художника Софії Корнєєвої, майстра перукарського мистецтва Юлії Попової, флешмобі «Коло друзів» та відвідали книжкову виставку-продаж

Гості та учасники фестивалю мали змогу познайомитись з фотоекспозицією "Герої не вмирають”, присвяченій пам'яті Віктора Голого, яку презентував Кіровоградський художній музей.

Переглядів: 421 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: