Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2021 » Вересень » 2 » Кличе вересень до школи
11:32
Кличе вересень до школи

Кличе вересень до школи

Свято першого дзвоника

      1 вересня – День знань – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою- цей день важко забути! Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання та побажання – це все про одне із найважливіших шкільних свят.
Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень. 
В навчально-виховному комплексі "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2-ліцей" відбулося сьогодні свято Першого дзвінка і Перший урок на тему "30 років Незалежності України. Ти у мене єдина". Саме в цей день здобувачі освіти, педагоги і батьки тепло вітали майбутніх випускників, учнів 11-А (класний керівник Тетяна Самофалова) і 11-В класу (класний керівник Ольга Безугла), а також наймолодших школярів: 1-А клас (класний керівник Олена Івасенко), 1-Б клас (класний керівник Олена Гончарова), 1-В клас (класний керівник Катерина Довженко) і 1-Г клас (класний керівник Вікторія Грінець, ). Керуюча справами виконавчого комітету Знам'янської міської ради Лілія Меренкова звернулась до учнів НВК з напутніми словами, а також вручила грамоти і дипломи здобувачам освіти, переможцям конкурсів і олімпіад.  Серед них учні 11- х класів Анастасія Аністратенко, Іван Меренков, Аліна Філіпченкова, Аліна Холявко та учні 10-А класу Юлія Ткач і Юлія Демяненко. Від імені міської влади Лілія Іванівна зробила освітньому закладу подарунок з нагоди Дня Знань. До привітань приєднався головний лісничий Чорноліського лісгоспу Олег Яценко, який вручив учасникам гуртка "Шкільне лісництво" кубок та диплом за зайняте ІІ місце в обласному конкурсі шкільних лісництв. Родзинками свята став виступ першачків (Вероніка Кушакова, Андрій Шевчук, Анна Гончарова, Валерія Яндович, Владислава Яценко, Матвій Кішлян, Савельєв Гліб), а також виступи професіоналів (Вероніка Запісочна та зразковий хореографічний колектив ЦДЮТ «Екстраверт» керівники Марина Стукаленко, Катерина Костікова та Юліана Ставицька). Вітаємо всіх із початком нового навчального року! Вдалого старту! 
                           

 

 

   

 

 

 

Вікторія Маслюкова,

заступник директора з виховної роботи                       
                               

Переглядів: 110 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: