Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2021 » Вересень » 30 » інституційний аудит
13:57
інституційний аудит

Змінити напрямок вітру ми не в силі. Але ми можемо змінити свої дії, бачення, щоб стати «вчителем №1», «закладом №1». Саме такі висновки були зроблені завдяки інституційному аудиту, який відбувся у навчально-виховному комплексі «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» з 16.09 по 29.09.2021 р. Педколектив закладу зрозумів, що, лише виявивши зони розвитку  та працюючи над ними, зможемо розвиватися.
    Інституційний аудит – це вагомий досвід. Ми побачили сильні і слабкі сторони нашої роботи.  Це – поштовх іти вперед, змінювати якість освіти в закладі.
    Відкритість, прозорість процедури , доброзичливість,толерантність та компетентність освітніх експертів, які відвідали наш заклад, не лише розвіяли наші хвилювання, а й переконали: до нас завітали партнери, які допоможуть упорядкувати роботу з документами, виявити недоліки та виправити їх.
    Експерти спілкувалися з учнями, відвідували уроки. Вони побували в усіх навчальних кабінетах закладу, а також їдальні, спортивних залах.
    Учителі вдячні експертам за те, що допомогли подивитися на заклад освіти по новому, а головне – відчути згуртованість, надійність колективу, готового підтримати й надати допомогу в будь-який момент.
Напередодні Дня працівників освіти наш колектив бажає експертній групі здоров’я, наснаги, успіхів у роботі та реалізації усіх починань.
    Інституційний аудит у навчально-виховному комплексі «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» завершився. З нетерпінням чекаємо на результати та висновки експертної комісії.

Переглядів: 126 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: