Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2021 » Березень » 1 » І знову перемога!
15:09
І знову перемога!

          І знову перемога!  

 Взимку 2021 року на новозбудованій льодовій ковзанці «Шайба» в м.Олександрії відбувся фінал обласних фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима». Наші учні, які стали переможцями І етапу, теж прийняли участь у змаганнях. Відбір учнів для змагань проводили вчителі фізичної культури Олександр Булах  та Тетяна Шкамаріда, і як показали результати, вибрали гідних.       Естафети були веселі, цікаві та потребували від учасників гарного володіння ковзанами, влучності, кмітливості, а також злагодженості, спортивної наполегливості та азарту.

Загалом було дуже енергійно, цікаво та весело.Діти хоч і різного віку, але одразу проявили себе як злагоджена і дружна команда, в якій вирували взаємопідтримка, повага одне до одного, прагнення до перемоги. За кубок боролися: Андрєєв Олександр, Голубничий Леонід, Голубнича Поліна, Єніна Валерія, Овчарова Тетяна, Сопов Дмитро.
Юні спортсмени вибороли І призове місце серед досвідчених міських команд, а у закладі їх з перемогою привітав Юрій Сопільняк, директор НВК та вчителі наставники.

 

500   500

 

Переглядів: 110 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: