Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2019 » Листопад » 8 » гуртківці НВК відвідали Знам’янське лісництво
22:48
гуртківці НВК відвідали Знам’янське лісництво

Гуртківці НВК відвідали Знам’янське лісництво

21 жовтня  гуртківці НВК « Знам’янська загальноосвітня  школа  І – ІІІ ступенів № 2 – ліцей» відвідали Знам’янське лісництво ДП "Чорноліський лісгосп" (керівник гуртка «Шкільне лісництво» Гуртова І.С.,  гуртка «Юні лісівники» - Погребняк О.В.) .

Дітей зустрів помічник лісничого Поправка Ю.М., який організував екскурсію територією лісгоспу і розповів  багато цікавого та корисного. Провів  майстер-клас з мечем Колосова, який використовують для посадки дерев. У розсаднику продемонстрував 2-3-х річні сіянці дуба звичайного та дуба червоного.  Школярі дізналися про відмінності цих двох видів дубів. Навчилися відрізняти  дуб ранній і дуб пізній. Діти бачили лісогосподарську техніку, без якої не відбувається  насадження лісу.

Гуртківці також отримали інформацію про один із видів горіхів, який має назву чорний горіх, про  особливості аличі кущистої, навчилися відрізняти сосну кримську від сосни звичайної.
 На ділянках розсадника лісничий продемонстрував самшит, ялину та ялівець. Школярі дізналися, що самшит, тую та ялівець  можна вирощувати за допомогою вегетативного розмноження.  
 Для озеленення пришкільної ділянки учням подарували саджанці самшиту, які були висаджені на клумбі біля закладу. Гуртківці задоволені та вдячні Юрію Миколайовичу за пізнавальну екскурсію.

 

Переглядів: 193 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: