Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2022 » Лютий » 2 » Дистанційне навчання
13:57
Дистанційне навчання

НАКАЗ

ПРО ДИСТАНЦІЙНЕ

НАВЧАННЯ

28.01.2022р.                              № 13-од

Про організацію освітнього процесу 


Дотримуючись вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), керуючись статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з огляду на те, що в навчально-виховному комплексі «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей»,  стрімко зростає рівень захворюваності на ГРВІ, а також збільшується кількість випадків інфікування COVID-19 здобувачів освіти та працівників, та згідно рішення педагогічної ради від 28 січня 2022 року № 04,
НАКАЗУЮ: 
1.    З 31 січня 2022 року по 06 лютого 2022  у 5 – 11-х  класах організувати освітній процес у закладі  шляхом використання технологій дистанційного навчання, що не передбачає відвідування закладів освіти її здобувачами. Здобувачі освіти 1-4-х класів навчаються у звичному режимі.
2.    Учителям закладу:
2.1. Забезпечити виконання освітніх програм у 5-11-х класах шляхом організації освітнього процесу за допомогою технологій дистанційного навчання з урахуванням матеріально-технічних можливостей та оптимізації графіка освітнього процесу, не допускаючи перевантаження учнів.
2.2. Здійснювати оцінювання результатів навчання здобувачів освіти під час освітнього  процесу з використанням технологій дистанційного навчання зручним способом із занесенням до відповідних сторінок класного та електронного (платформа «Нові знання») журналу .
3.    Класним керівникам:
3.1.У телефонному та онлайн-режимі консультувати учнів та їх батьків про організацію освітнього процесу за допомогою технологій дистанційного навчання та методи його запровадження.
3.2. Контролювати виконання учнями завдань.
3.3. Здійснювати зворотній зв’язок між усіма учасниками освітнього процесу в телефонному та онлайн-режимі.
3.4. Проводити просвітницьку роботу з учнями та їх батьками щодо заходів для запобігання на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, індивідуального захисту та особистої гігієни.
4. Заступникам директора з НВР регулярно відстежувати результати навчання учнів,  та здійснювати систематичний контроль за проведенням навчальних занять і виконанням освітніх програм.
5.    КІРІЙ Вікторії, сестрі медичній:
5.1. Забезпечити проведення протиепідемічних заходів, використовуючи засоби дезінфекції; контролювати генеральне прибирання всіх навчальних та підсобних приміщень, щоденне дворазове прибирання всіх площ підлоги закладу.
5.2.Продовжити вхідний контроль за станом здоров’я  працівників закладу.
6.    ЄФРЕМЕНКУ Олегу, заступнику директора з ГР:
6.1.Забезпечити дотримання правил безпеки життєдіяльності та необхідного температурного режиму в закладі.
6.2. Забезпечити виконання комплексу робіт щодо підтримання функціонування інженерних споруд, мереж, комунікацій.
7.    БОЙКО Ельвірі, секретарю розмістити даний наказ на сайті закладу та довести до відома працівників.
8.    Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

Директор                                             Оксана ПОГРЕБНЯК
 

 

Переглядів: 165 | Додав: Teacher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: