Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2018 » Березень » 19 » День українського добровольця
21:02
День українського добровольця

День українського добровольця

14 березня Україна відзначає День українського добровольця, свято яке було затверджено 17 січня 2017 року Постановою Верховної Ради України, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань.

Цього дня в міському краєзнавчому музеї учні 9 – А, 10 – А, 10 – Б класів, учитель історії Філіпова С. М., педагоги – організатори та бібліотекарі НВК «Знам’янська загальноосвітня школа I-IIIст. №2 - ліцей» зустрілися з військовослужбовцями, що захищали державу на сході України. На заході були присутні голова районної організації «Просвіта» Голінько О. І., мама загиблої Катерини Носкової Ніна Іванівна, дружина В. Голого – Юлія та настоятель УГКЦ м. Знам’янки отець Іван. Під час зустрічі – діалогу учасники ділилися думками щодо історичних подій, що відбуваються на сході країни, розповіли про нелегкі дні, проведені в зоні антитерористичної операції, про братерство і дружбу, яка допомагала вистояти і вижити під час служби.
Отець Іван на згадку про зустріч подарував всім присутнім збірку молитов «Ми діти Божі і нащадки Марії», щоб молоде покоління завжди було сильним як тілом, так і душею.

Схиляємо голову перед світлою пам’яттю тих героїв-добровольців, яким не судилося повернутися до рідних домівок. Вони завжди залишаться в наших серцях. Вічна їм пам'ять!
Висловлюємо подяку всім мешканцям м. Знам’янка, хто несе військову службу в зоні АТО, захищаючи українські землі, ризикуючи здоров’ям та життям.
Шановні добровольці! Бажаємо вам добра, родинної злагоди, щастя. Нехай мир запанує на нашій землі!

 

Переглядів: 321 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: