Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2014 » Грудень » 1 » Акція «Червона стрічка»
22:37
Акція «Червона стрічка»

Акція «Червона стрічка»

1 грудня 2014 року учні та вчителі НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» взяли активну участь в акції «Червона стрічка», яка була проведена кабінетом Виховної роботи спільно з активістами учнівського самоврядування. «Червону стрічку» носять небайдужі, тому що це – символ солідарності із людьми, які живуть із ВІЛ; усвідомлення серйозності проблеми ВІЛ/СНІДУ;  пам'ять про мільйони людей, життя яких забрала хвороба; надія на те, що буде знайдена вакцина проти ВІЛ і ліки від СНІДУ; протест проти дискримінації людей, які живуть з ВІЛ.

Ця стрічка була задумана весною 1991 року, її ідея належить художникові Франку Муру, який жив в провінційному містечку штату Нью-Йорк.



Кожна людина повинна до кінця усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної інфекції.
Кожен сам робить свій вибір, тож бажаємо лише щасливого життя, але для щастя варто обрати гасло: «Здоровий спосіб життя – запорука успішного майбутнього!»

Кабінет виховної роботи

 

Переглядів: 717 | Додав: Teacher | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: