Головна Мій профіль Реєстрація Вихід RSS
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Адреса
Україна, Кіровоградська область,
м. Знам'янка, пр. Шкільний, 9
Контакти
т. 0523374561
e-mail: nvk-school-2@ukr.net
Символіка
Герб школи

"Духовність. Знання. Творчість."

Прапор школи


...
Національна гаряча лінія
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
...
...
...
...
...
Block title
Головна » 2022 » Лютий » 08

8 лютого у світі відзначається День безпечного Інтернету. Цього дня усі учасники освітнього процесу підвищують рівень знань із питань безпеки онлайн. Особлива увага приділяється дітям та молоді,які мають право на допомогу під час роботи в Інтернеті. Вони мусять бути під особливим захистом свого фізичного, психічного й морального благополуччя.
Педагог-організатор Соколова А.М. провела бесіду з учнями 8-А класу, обговоривши користь і загрози інтернету. Здобувачі освіти отримали корисні поради як захистити свої персональні дані у всесвітній мережі. Бібліотекар закладу Мостова Н.В. продемонструвала дітям тематичні відеоролики .
Соколо ... Читати далі »

Переглядів: 90 | Додав: Teacher | Дата: 08.02.2022 | Коментарі (0)

Всесвітній день водно-болотних угідь 

Цьогоріч Всесвітній день водно-болотних угідь відзначається під гаслом «Водно-болотні угіддя – на користь людям і природі» 
Здобувачі освіти нашого закладу активно долучилися до заходів, які були присвячені  цьому дню. Для учнів 1-4 –х класів бібліотекарі Мостова Н. В. та Романова А. В. підготували віртуальну екскурсію «Таємниче озеро Чорного лісу» . Усний журнал «Що ми знаємо  про воду і водоймища», хвилинки цікавої інформації «Природні дива: болота та хто мешкає в них», екологічний марафон «Рослинний і тваринний світ болотних угідь» підготували та провели класні керівники 1-4-х класів Під час  дистанційних уроків географії, біології та екології учні поглибили знання про бо ... Читати далі »

Переглядів: 96 | Додав: Teacher | Дата: 08.02.2022 | Коментарі (0)